Τόμας Κρίστιανσεν: Θα το παλέψουμε(VIDEOS)

Θα προσπαθήσουμε για το θετικό αποτέλεσμα δήλωσε στην δημοσιογραφική διάσκεψη ο προπονητής της ΑΕΚ Τόμας Κρίστιανσεν, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Μπορντό. Το ιδανικό να κερδίσουμε δήλωσε ο Καταλά!

Αναλυτικά:

Τώρα πρέπει να απολαύσουμε την στιγμή. Είχαμε δύσκολη κλήρωση απέναντι στην Μπορντό. Όμως έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, σε ένα καινούργιο γήπεδο και όλοι είμαστε χαρούμενοι που έχουνε αυτή την ευκαιρία. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα.Πρέπει

να κάνουμε μεγάλο παιχνίδι. Έχω κάποιες ιδέες και θα τις πω στους ποδοσφαιριστές μου.Το πιο σημαντικό είναι να επιστρέψουμε στην Λάρνακα και να έχουμε ελπίδες πρόκρισης. Θέλουμε να κερδίσουμε και να κάνουμε την μεγάλη έκπληξη. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να μεταφέρουμε την πρόκριση στον επαναληπτικό στην Λάρνακα.Δεν θα προσπαθήσουμε να είμαστε η μικρή ομάδα στο γήπεδο. Και μόνο από άποψη μπάτζετ είμαστε μικρότερο μέγεθος. Ένας δύο παίκτες της Μπορντό κοστίζουν όσο ολόκληρος ο σύλλογος μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πηγαίνουμε για θετικό αποτέλεσμα, πιστεύουμε στην ομάδα μας ότι μπορούμε.Είναι σημαντικό να έχουμε πιθανότητες στο δεύτερο παιχνίδι, γι αυτό πρέπει να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα αύριο. Αντιμετωπίζουμε τον αγώνα όπως πάντα, βήμα με βήμα.

Δηλώσεις Νταβίντ Καταλά:

-Το ιδανικό θα είναι να κερδίσουμε. Μην ξεχνάμε ότι παίζουμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, πρέπει να είμαστε έτοιμοι αλλιώς α έχουμε πρόβλημα. Αν έχουμε καλή απόδοση και πετύχουμε κάποιο γκολ, θα αυξήσουμε τις πιθανότητες μας στην Λάρνακα.

Keywords
Τυχαία Θέματα