Hope for children: Επιστροφή στα θρανία με ελπίδα

Επιστροφή στα θρανία με ελπίδα. Μια πρωτοβουλία του "Hope for Children", ώστε τον Σεπτέμβριο σε κάθε μαθητική τσάντα να υπάρχουν τα απαραίτητα σχολικά είδη.

Λίγο πριν το πρώτο σχολικό κουδούνι χτυπήσει, η εκστρατεία ''Επιστροφή στα σχολείο με ελπίδα'' βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών.. στο πλευρό όλων αυτών των μαθητών, που βιώνουν τις επιπτώσεις της κρίσης...

Στόχος, της εκστρατείας, που αποτελεί πρωτοβουλία του Ανθρωπιστικού Οργανισμού ''Hope for children'' και μέρος του ευρύτερου προγράμματος ''Εξάλειψη της παιδικής φτώχειας στην Κύπρο'', είναι η προσφορά

δωρεάν σχολικών ειδών σε οικογένειες χαμηλού εισοδήματος.

''Σύνθημά μας, που το έχουμε κάνει στόχο και τρόπο ζωής, είναι κανένα παιδί να μην επιστρέψει στο σχολείο χωρίς τα απαραίτητα είδη'', δήλωσε ο Αντώνης Στυλιανού, Μέλος Συμβουλίου του ''HOPE FOR CHILDREN'' .

Η εκστρατεία κατά την προηγούμενη χρονιά αποδείχθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένη, χάρη στην ανταπόκριση του κόσμου που ήταν πραγματικά εντυπωσιακή.

''Με τις ποσότητες των σχολικών ειδών που συλλέχθηκαν ο Οργανισμός ήταν σε θέση να παρέχει βοήθεια καθ` όλη τη διάρκεια του έτους σε περισσότερα από 1.800 παιδιά που είχαν ανάγκη από σχολικά είδη”, πρόσθεσε ο κ. Στυλιανού.

Η διαδικασία απλή... όλοι μας εθελοντικά και στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας καλούμαστε να προσφέρουμε μια σχολική τσάντα, τετράδια, κασετίνες και ό,τι άλλο κρίνεται απαραίτητο, στα διάφορα σημεία συλλογής, ζωγραφίζοντας ταυτόχρονα χαμόγελα σε χείλη παιδικά.

''Πρέπει να έχουν το χαμόγελο ότι πηγαίνουν στο σχολείο, σε μια καινούρια σχολική χρονιά, χωρίς να είναι διαφορετικοί απο τους άλλους και αυτό είναι ευθύνη όλων μας'', δήλωσε ο Γιάννης Γιαννάκης, επίτροπος εθελοντισμού.

Την προσπάθεια-που θα διαρκέσει μέχρι τον Ιανουάριο-πέρα απο τους εταιρικούς συνεργάτες, στηρίζει οκονομικά το Ίδρυμα Andrey &Julia Dashin και υποστηρίζει τεχνικά η διεθνής εταιρεία μεταφορών DHL.

Keywords
Τυχαία Θέματα