Καϊάφας: ''Πιστεύουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα''(VIDEO)

O Kώστας Καϊαφας στην διάσκεψη τύπου στην Δανία ενόψει του αυριανού αγώνα με την Μπρόντμπι ανέφερε ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες. Ενώ ο Ρούνιε τόνισε ότι θα τα δώσουν όλα για το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά:

Κώστας Καϊάφας: Ειμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε αυτό το γύρο. Είναι ξεχωριστά τα παιχνίδια αυτά για μας. Θα δώσουν οικονομική ανάσα στο σωματείο, ενώ ο κόσμος μας θέλει πολύ ευρωπΑϊκή επιτυχια.

Οι παίκτες μου είναι αποφασισμένοι και θα παλέψουν. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια παραδοσιακή ομάδα, που ξέρει τι θέλει το γήπεδο. ΔΕν έχει ξεκινήσει καλά αλλά δεν μας παρασύρει. Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες.

Ρούνιε: Ήρθαμε για να παίξουμε ένα πολύ σημαντικό ματς και προετοιμαστήκαμε πολύ καλά. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι για μας και για το κόσμο. θα τα δώσουμε όλα για ένα καλό αποτέλεσμα.

Ερωτήσεις-Απαντήσεις απο τον Κώστα Καϊάφα

Ναι βλέπουμε πως παρότι δεν είμαστε καινούρια ομάδα, παίζουμε κάθε εβδομάδα καλύτερα, διαχειριζόμαστε καλύτερα τα αποτελέσματα και θέλουμε αυτό να συνεχιστεί, για να πάρουμε στη Λευκωσία την πρόκριση.

Είδατε την ομάδα. Τι θετικά αρνητικά έχει αυτή η ομάδα;

Είναι έμπειρη ομάδα, ξέρει τι θέλει στο γήπεδο. Έχει ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού δουλέψαμε σε αυτόν και πιστεύουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα.

*Ο Γκουλόν δεν θα προπονηθεί καν σήμερα, θα είναι εκτός αποστολής. Κάποιες αλλαγές μπορεί να υπάρχουν, κάθε εβδομάδα συμβαίνει αυτό, αλλά ο τρόπος που προσεγγίζουμε το ματς είναι ο ίδιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα