«Το ζητούμενο είναι ξεκάθαρο» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Τον στόχο του ΑΠΟΕΛ στο αυριανό ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά ο προϊστάμενος επικοινωνίας της ομάδας Νεκτάριος Πετεβίνος μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο. Τι είπε για τις απουσίες για αυτούς που επανέρχονται αλλά και για την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Απόσπασμα των δηλώσεων του…περισσότερα στο ηχητικό

Πρώτη τοποθέτηση: «Το μόνο που έχει αλλάξει από το προηγούμενο παιχνίδι είναι ότι έχουν μειωθεί οι αγώνες. Ο χαρακτήρας του καθοριστικού δεν μπορεί να ειπωθεί αυτή τη στιγμή. Εμείς αυτό που κοιτάζουμε

είναι η ομάδα μας να παρουσιαστεί όπως πρέπει και να πάρουμε τη νίκη να ανέβουμε στην κορυφή. Το ζητούμενο είναι ξεκάθαρο. Δεύτερη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα»

Για το αυριανό ντέρμπι: «Το ΑΠΟΕΛ αρέσκεται σε τέτοια παιχνίδια. Σαφώς θα προτιμούσαμε να είναι διαφορετικά τα βαθμολογικά δεδομένα. Έχουμε πίστη στις δυνατότητες της ομάδας αλλά και στους ποδοσφαιριστές μας»

Τα μηνύματα του κόσμου: «Μέχρι τις έντεκα είχαμε ξεπεράσει τις 5.000. Και μαζί με τα διαρκείας είμαστε γύρο στις 13.000. Ο στόχος των 16.000 δεν είναι μακριά»

Για τις απουσίες: «Ο κ. Φινκ γνωρίζει πια είναι τα δεδομένα του. Γνωρίζει το πλάνο του. Τόσο ο ίδιος όσο και οι ποδοσφαιριστές νιώθουν έτοιμοι για τον αγώνα»

Keywords
Τυχαία Θέματα