«Πιστεύουμε στην ομάδα και στις ικανότητες της» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για το πρόβλημα του Αντώνη Γιωργαλλίδη, αλλά και για το ντέρμπι με την Ανόρθωση μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας Αντρέας Δημητρίου.

Απόσπασμα των δηλώσεων του…περισσότερα στο ηχητικό.

Για το πρόβλημα με τον Αντώνη Γιωργαλλίδη: «Θα δούμε και σήμερα πως θα είναι ο ποδοσφαιριστής. Φαίνεται πως ταλαιπωρείται από ίωση και σήμερα ή αύριο θα διαφανεί αν θα προλάβει τον αγώνα. Αν δεν αγωνιστεί ο Γιωργαλλίδης θα αγωνιστεί ο Παναγή»

Για τον Παναγή: «Η τεχνική ηγεσία εμπιστεύεται τον Κωνσταντίνο Παναγή. Είναι ένας τερματοφύλακας που θέλει να κάνει καριέρα και σιγά-σιγά

θα γράψει τη δική του πορεία»

Για τον Ρούνιε: «Θα δούμε και πάλι σήμερα τον ποδοσφαιριστή και μετά την απογευματινή προπόνηση θα αποφασίσει η τεχνική ηγεσία»

Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Οι αποστάσεις είναι μικρές. Ασφαλώς μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και η ήττα από την ΑΕΚ είναι σημαντικό για εμας να κερδίσουμε τον αγώνα. Θέλουμε να συνδυάσουμε την καλή μας αγωνιστική εικόνα με κέρδος. Ο κάθε βαθμός που χάνεται είναι σημαντικός. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και στις ικανότητες της».

Keywords
Τυχαία Θέματα