Το τρίτο ημίχρονο από το Δασάκι

Νίκος Παναγιώτου και Βάλντας Ιβανάουσκας τοποθετήθηκαν μετά το τέλος του αγώνα και συμφώνησαν ότι ο Ερμής έκανε τα περισσότερα λάθη και δίκαια έχασε.

Νίκος Παναγιώτου
«Συγχαρητήρια στον Εθνικό. Ήταν ένα παιχνίδι που είχαμε παρουσιάσει κάποιες αδυναμίες τις οποίες πληρώσαμε. Τα καλά πράγματα δεν τα επωφεληθήκαμε. Μετά το 1-0 δικαιούμασταν κάτι καλύτερο, όμως τα λάθη που δείξαμε στην άμυνα μας στοίχισαν τα γκολ. Χάσαμε και κάποες ευκαιρίες που δεν χάνονται. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το κλίμα είναι βαρύ, όμως έχουμε τις δυνάμεις

και διεκδικήσουμε τον στόχο μας».

Βάλντας Ιβανάουσκας
«Ήταν μια δύσκολη κατάσταση για εμάς, γιατί το προηγούμενο παιχνίδι χάσαμε σε πέντε λεπτά και ψυχολογικά ήταν δύσκολο για τους παίκτες. Η αντίδραση ήταν θετική όσον αφορά το παιχνίδι ο αγωνιστικό χώρος ήταν πολύ βαρύς. Χρειάζεσαι πολύ μεγάλες φυσικές δυνάμεις. Νομίζω ότι αρχίσαμε πολύ καλά τον αγώνα. Ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν σε καλή μέρα. Ακολούθως χάσαμε την διαχείριση. Σε αυτό το παιχνίδι ήταν σημαντικό να δείξουμε υπομονή. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να σκοράρουμε. Όταν σκοράραμε το 3-0 αρχίσαμε να έχουμε κάποια προβλήματα. Ο Ερμής ήταν επικίνδυνος στις στατικές φάσεις. Οι τρεις βαθμοί είναι σημαντικοί και πρέπει να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι κυπέλλου. Σήμερα ήμασταν στη μέρα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα