Ιβιτς: O Ροντρίγκεζ δεν ήθελε να μείνει στον ΠΑΟΚ

ΑΘΛΗΤΙΚA

Στην αστοχία των παικτών του στάθηκε ο Βλάνταν Ιβιτς μετά την ήττα από τον ΠΑΣ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον Ροντρίγκεζ όπου τόνισε πως δεν ήθελε να μείνει στον ΠΑΟΚ.

«Κοιτάξτε… Στο ποδόσφαιρο πρέπει να βάλεις γκολ για να κερδίσεις. Εμείς από την αρχή της σεζόν κάνουμε φάσεις και δεν βάζουμε γκολ.

Για την προσπάθεια των παικτών δεν μπορώ να πω κάτι… Το περίεργο είναι ότι, στα περισσότερα παιχνίδια που δεν κερδίζουμε, ο αντίπαλος γκολκίπερ είναι ο MVP. Ψάχνουμε παίκτη που να… έχει το γκολ. Κάποιοι που σχετικά βάζουνε γκολ, φέτος δεν το έχουν. Δεν έχω να σας πω κάτι άλλο αλλά από το να δουλέψουμε. Τον Ιανουάριο δεν είναι εύκολο να βρεις παίκτες. Ελπίζω και πιστεύω πως η ενίσχυση θα έρθει σύντομα», σχολίασε αρχικά.

Μετά ρωτήθηκε για τον 26χρονο εξτρέμ που θα συνεχίσει στην Γαλατά. «Ένας παίκτης που δεν θέλει να μείνει εδώ, δεν μπορείς να τον κρατήσεις. Μας είπε ότι δεν θέλει να παίζει άλλο εδώ… Δεν μπορείς να κρατήσει έναν παίκτη που έχει μπάι άουτ», Κλείνοντας του ζητήθηκε να πει πότε θα έρθουν οι νέοι παίκτες. «Με σιγουριά δε μπορώ να σας πω κάτι… Ελπίζω να έχομε τους νέους παίκτες την ερχόμενη εβδομάδα».

Πήγη: gazzetta.gr

ΙβιτςΠΑΣ ΓιάννιναήτταΠΑΟΚΡοντρίγκεζHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα