Το τρίτο ημίχρονο από το "Παπ"

Διαβάστε τι δήλωσαν ο τεχνικός του Ερμή Νίκος Παναγιώτου και ο τεχνικός της Αναγέννησης Δερύνειας Αδάμος Αδάμου μετα το τέλος του αγώνα.

Οι δηλώσεις:

Αδάμος Αδάμου: "Συγχαρητήρια στον Ερμή για την νίκη. Στο πρώτο μέρος ο Ερμής ήταν καλύτερος, εμείς από την άλλη, ελέγξαμε στο μεσοαμυντικό κομμάτι. Κόντρα την ροή είχαμε κάποιες αντεπιθέσεις όμως δεν τα καταφέραμε να πετύχουμε γκολ. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι ωστόσο δεχτήκαμε ένα γκολ. Μετά την αποβολή

δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Νομίζω ότι σαν ομάδα δίνουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, όμως πιστεύω ότι κάποιες φάσεις πρέπει να συζητηθούν. Νιώθουμε αδικημένοι από το αποτέλεσμα. Είμαστε μια ομάδα που ξέρει να παλεύει. Θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, ξέρουμε ότι θα παίζουμε σε αντίξοες συνθήκες".

Νίκος Παναγιώτου: "Είχαμε ένα πρώτο ημίχρονο αρκετά καλό. Φτιάξαμε κάποιες ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ. Θέλαμε ένα γκολ για να φύγει το άγχος. Οι εντυπώσεις δεν δίνουν βαθμούς. Παίζαμε με μια δυνατή ομάδα και θέλαμε να αποβάλουμε το άγχος το συντομότερο. Δεν τα καταφέραμε στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος είχαμε περισσότερο άγχος. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. Δεν θέλω να ασχοληθώ με κάποια θέματα που δεν αφορούν την δική μου ομάδα. Καλή συνέχεια στην Αναγέννηση. Αυτό που φτιάξαμε θα έχει συνέχεια, βλέπουμε μπροστά".

Keywords
Τυχαία Θέματα