Μια Κύπρια ηρωίδα στην..Disneyland!

Μια φορά κι ένα καιρό στον κόσμο του παραμυθιού με πρίγκιπες και πριγκίπισσες, βασιλιάδες και βασίλισσες ξάφνου κάνει την εμφάνιση του ο Mickey Mouse και η Minnie.

Όχι! δεν πρόκειται να διαβάσουμε ένα παραμύθι αλλά να σας συστήσουμε μια Κύπρια ηρωίδα της Ντίσνεϊλαντ.

Πρόκειται για την Τζορτζίνα Χριστοδούλου, 24 χρονών, από την Λεμεσό, δουλειά της οποίας είναι να υποδύεται ήρωες της μαγικής Ντίσνεϊλαντ στο

Παρίσι και να κάνει μικρούς και μεγάλους να χαμογελούν.

Όταν πρωτοεπισκεφθηκε στα 15 της χρόνια το μαγικό κόσμο της Ντίσνεϊλαντ δεν φανταζόταν ότι μια μέρα θα επέστρεφε για να ζήσει το παραμύθι από μια άλλη πλευρά, να μεταφέρει η ίδια στα παιδιά την μαγεία του.

Αφότου τελείωσε τις σπουδές της στον χορό και το μουσικό θέατρο στην Αγγλία η αναζήτηση για δουλειά την οδήγησε στην Ντίσνεϊλαντ...

"Έψαχνα για δουλειά στο εξωτερικό, όχι μόνο στο Λονδίνο αλλά σε διάφορες χώρες, απλά προέκυψε η οντισιόν να γίνεται στο Λονδίνο. Έτσι πήγα εκεί, πέρασα τη δοκιμασία μου σε 2 στάδια που έπρεπε και μου δώσανε μια καρτούλα ότι έπρεπε να περιμένω 6 μήνες για να με ειδοποιήσουν αν θα με πάρουν στη δουλειά.
Με πήραν τηλέφωνο στους 3 μήνες και το Μάρτιο ήρθα εδώ", λέει η Τζωρτζίνα.

Σίγουρα η καθημερινότητα της μοναδική και λουσμένη με νεραϊδόσκονη, σαν αυτή που η Τίγκερμπελ, η αγαπημένη ηρωίδα της Τζορτζίνα όταν ήταν παιδί φώτισε το κάστρο.

Έκτος από το δικό της παραμύθι βιώνει καθημερινά και ιστορίες ανθρώπων, που ούτε καν γνωρίζει.Προτάσεις γάμου, δάκρυα ευτυχίας αλλά και συγκλονιστικές στιγμές…

"Όταν έκανα ένα χαρακτήρα ένα παιδάκι ήταν πάνω σ’ ένα αναπηρικό καροτσάκι δεν είναι χέρια, προσπάθησα εγώ να παίξω μαζί του να το κάνω να νιώσει όμορφα. Σε μια φάση η μητέρα του το πήρε αγκαλιά, το έπιασε πάνω της από το καροτσάκι και βλέπω δεν είχε ούτε πόδια.

Αυτό μ’ έκανε να συγκινηθώ , να κλάψω μέσα από το κεφάλι, αλλά ταυτόχρονα να νιώσω χαρά γιατί αυτό το παιδί χαμογελούσε και προσπαθούσε να νιώσει όμορφα κι αυτό όπως εγώ εκείνη τη στιγμή.Γιατί ήμουν ένα από τους χαρακτήρες ίσως που αγαπάει", λέει μιλώντας στο Σίγμα.

Και ποιος δεν θα ήθελε να ζει καθημερινά μέσα σ’ ένα παραμύθι;

Keywords
Τυχαία Θέματα