Το ψάχνει (και) για Ομόνοια ο Νικολάου

Έκπληξη προκάλεσε σε πολλούς η είδηση της (πιθανής) αποχώρησης του Μάριο Νικολάου από την ΑΕΛ. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του τελευταίου 24ωρου, ο αρχηγός της λεμεσιανής ομάδας δύσκολα θα αποδεχθεί την πρόταση της διοίκησης για -ακόμα πιο- μειωμένες απολαβές και ήδη άρχισε να ψάχνει για τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό.

Από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή διαρρέει ότι πρώτος του στόχος είναι να βρει ομάδα στο εξωτερικό και ειδικότερα στην Ελλάδα,

χωρίς όμως να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να παραμείνει στην Κύπρο.
Λογικό είναι ο Νικολάου να ψάξει να δει και να ζυγίσει τις επιλογές του και στο τέλος να πάρει αυτήν που ο ίδιος θεωρεί καλύτερη για το μέλλον του, τόσο οικονομικά αλλά και αγωνιστικά.

Όπως πληροφορούμαστε, μια από τις ομάδες τις οποίες προσέγγισε είναι η Ομόνοια. Ο διεθνής μέσος φαίνεται πω το ψάχνει για να δει κατά πόσο υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να επιστρέψει στην ομάδα του «τριφυλλιού», μια δεκαετία και κάτι μετά την αποχώρηση του για να επιστρέψει στον Άρη (από όπου αποκτήθηκε) και από εκεί να πάει στον Πανιώνιο.

Το θέμα φυσικά είναι πως βλέπει ένα τέτοιο ενδεχόμενο ο (πρώην συμπαίκτης του στην Ομόνοια) Κώστας Καϊάφας.

Σε θεωρητικό επίπεδο, θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο Νικολάου είναι μια πολύ καλή περίπτωση Κύπριου, έμπειρου ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να δώσει ουσιαστικές βοήθειες μέσα στη χρονιά. Στην παρούσα φάση όμως το τεχνικό τιμ του «τριφυλλιού» έχει άλλα, πιο καυτά θέματα να επιμεληθεί, ενώ και ο 32χρονος Κύπριος διεθνής μέσος αγωνίζεται σε μια θέση όπου παρατηρείται πληρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα