Η Σπόρτινγκ κατηγορεί τον Μάρκο Σίλβα για dress code!

Μία σειρά από τραβηγμένα γεγονότα παραθέτει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας για να δικαιολογήσει την καταγγελία του συμβολαίου του Μάρκο Σίλβα. Ανάμεσα σε άλλα και το σακάκι που δεν φόρεσε σε ματς Κυπέλλου!

Ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας αναφορικά με την αποζημίωσή του από τα «λιοντάρια».

Ο 37χρονος τεχνικός το περασμένο καλοκαίρι

είχε υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο της Λισαβόνας, το οποίο ωστόσο καταγγέλθηκε από την πρώην ομάδα του.

Η Σπόρτινγκ προχώρησε αιφνιδιαστικά σε συμφωνία με τον Ζόρζε Ζεσούς. Την ίδια στιγμή για να δικαιολογήσει την απόλυση του Μάρκο Σίλβα και συνάμα να γλιτώσει την καταβολή της αποζημίωσης του, κατηγορεί τον πρώην προπονητή της Εστορίλ για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.

Συγκεκριμένα στη Σπόρτινγκ υποστηρίζουν πως ο Μάρκο Σίλβα στο ματς Κυπέλλου κόντρα στην Βιζέλα τον περασμένο Δεκέμβριο παραβίασε το dress code της ομάδας προτιμώντας να εμφανιστεί στη συνέντευξη Τύπου μετά το πέρας της αναμέτρησης με αθλητική περιβολή αντί για σακάκι!

Επίσης του χρεώνουν ανυπακοή καθώς χρησιμοποίησε τον Μάρκος Ρόχο παρότι είχε λάβει διαφορετικές οδηγίες αναφορικά με την μεταγραφή του Αργεντινού στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και για απόψεις που εξέφρασε σε συνεντεύξεις Τύπου, οι οποίες έρχονταν σε σύγκρουση με τα συμφέροντα της Σπόρτινγκ.

Τέλος γίνεται αναφορά και για απουσία του από συναντήσεις με τον πρόεδρο της Σπόρτινγκ, Μπρούνο ντε Καρβάλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα