Το νέο Hyundai Tucson στην κορυφή!

Στην πρώτη του είδους της έρευνα του Οίκου J.D. Power and Associates, για την καλύτερη τεχνολογική εμπειρία, το νέο Hyundai Tucson κατέκτησε την κορυφή στην κατηγορία του!

Η έρευνα μελέτησε διεξοδικά την οδηγική εμπειρία και τη διαδραστική χρήση του τεχνολογικού εξοπλισμού από τους ιδιοκτήτες.

Κάθε μοντέλο κρίθηκε στην κατηγορία του, με το Tucson να εξασφαλίζει την υψηλότερη βαθμολογία σε έξη αξιολογήσεις: προστασία σε σύγκρουση, άνεση και ευκολία, υποστήριξη οδήγησης,

ψυχαγωγία και συνδεσιμότητα και πλοήγηση.

Το Hyundai Tucson είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής όπως Lane Departure Warning (LDW), Blind Spot Detection (BSD), Rear Cross Traffic Alert (RCTA), Lane Change Assist (LCA), Backup Warning Sensors και Autonomus Emergency Braking (AEB). Επίσης, διαθέτει οθόνη LCD 8 ιντσών με κάμερα στο πίσω μέρος και λειτουργία με τεχνολογία αφής.

Με μεγάλη ικανοποίηση, ο Mircea Gradu, Διευθυντής Τεχνολογίας και Ποιότητας της Hyundai Motor America, δήλωσε σχετικά: “Οι προχωρημένες τεχνολογίες για μεγαλύτερη ασφάλεια και περισσότερες ανέσεις, βρίσκονται στις προτεραιότητες πολλών οδηγών και είμαστε ενθουσιασμένοι που τα μοντέλα μας ξεπερνούν τις προσδοκίες τους. Είμαστε από τους πρώτους που εφαρμόσαμε και καθιερώσαμε καινοτόμες τεχνολογίες ασφάλειας,

όπως Automatic Emergency Breaking και Lane Departure Warning και ψυχαγωγικές ανέσεις, όπως το Apple CarPlay και η ενσωμάτωση του Android Auto. Στην Hyundai Motor έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε καλύτερες τεχνολογικές λύσεις για μεγαλύτερη ικανοποίηση στην οδηγική εμπειρία των αγοραστών”.

Keywords
Τυχαία Θέματα