Το... κερασάκι στο Λονδίνο ο Νόλε

Οι περισσότεροι τενίστες κάνουν ήδη διακοπές, όμως υπάρχει μια... σούπερ οκτάδα που θα κυνηγήσει ένα ακόμα τρόπαιο για το 2015.Για να είμαστε ακριβείς, επτά τενίστες θα προσπαθήσουν στο ATP World Tour Finals (15-22/11) να κόψουν τον δρόμο του Νόβακ Τζόκοβιτς προς τον 11ο φετινό τίτλο του!

Ο απίθανος Σέρβος φεύγει νικητής από το Λονδίνο τα τρία τελευταία χρόνια, δηλαδή ακόμα και όταν δεν ήταν στη φόρμα που είναι τώρα! Πόσο εύκολο, λοιπόν, είναι να χάσει φέτος την κούπα;

Ο

κορυφαίος τενίστας στον κόσμο θα πάει στο Ο2 με 22 συνεχόμενες νίκες και έχοντας παίξει σε 14 διαδοχικούς τελικούς τη φετινή σεζόν. Φαντάζει δύσκολο να μην τους κάνει 15...

Στο Νο.2 του ταμπλό θα είναι ο Άντι Μάρεϊ, που ήδη σκέφτεται τον τελικό του Davis Cup, και στο Νο.3 ο Ρότζερ Φέντερερ. Ο 34χρονος Ελβετός, πάντως, έχει κερδίσει δύο φορές φέτος τον Νόλε (Ντουμπάι, Σινσινάτι), ενώ η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι από τις αγαπημένες του, αφού έχει κατακτήσει τον τίτλο έξι φορές.

Πέρα από όλα τα άλλα... τρελά του, βέβαια, ο Τζόκοβιτς έχει να χάσει indoors από το 2012!

Θυμίζουμε ότι στο τουρνουά, που ξεκινάει την προσεχή Κυριακή, παίρνουν μέρος ακόμα οι Σταν Βαβρίνκα, Ράφα Ναδάλ, Τόμας Μπέρντιχ, Κέι Νισικόρι, Νταβίντ Φερέρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα