Το UBER Stores δεν είναι ένα συνηθισμένο κατάστημα μόδας

Μια νέα εμπειρία στο ψώνισμα έρχεται να προσφέρει το UBER Stores, τελευταίο δημιούργημα του Ermes Group. Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα της διεύθυνσης που δόθηκε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, την Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015, σε ειδική εκδήλωση που οργανώθηκε για το σκοπό αυτό.

Το UBER Stores δεν είναι ένα συνηθισμένο

κατάστημα μόδας.

Με μοντέρνο, industrial σχεδιασμό, το Uber stores είναι ευέλικτο επιτρέποντας σε κάθε μάρκα που φιλοξενείται στο χώρο, να αναδείξει τα χαρακτηριστικά της. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε γωνία μέσα στο χώρο, αποτελεί μια σχεδιαστική έκπληξη με ιδιαίτερη φιλοσοφία και προτάσεις για πρωτοποριακό ντύσιμο για τον άντρα και τη γυναίκα.

Το Uber Stores διαθέτει ένα εκλεκτικό μιξ από μάρκες, οι οποίες επιλέχθηκαν γιατί είναι διεθνώς αναγνωρισμένες, αγαπημένες, και πάντα ιδιαίτερες, ανταποκρινόμενες σε διαφορετικά στυλ και αγοραστικά κοινά. Όλες όμως οι μάρκες, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: απευθύνονται στο σύγχρονο, urban lifestyle που απαιτεί η εποχή.

Diesel, Desigual, Superdry, Hilfiger Denim, Levi’s, New Balance, Miss Miss, Converse, Replay, Toms, Springfield, Ted Baker, Alcott, Eastpak, Pepe Jeans, Rinascimento…είναι μερικές από τις προτάσεις που θα βρείτε σε μόδα, παπούτσια και αξεσουάρ.

Ασυνήθιστο επίσης και το Espresso Bar, που προσφέρει απολαυστικές ανάσες ξεκούρασης με καφέ, τη δυνατότητα WiFi σύνδεσης και τη φόρτιση κινητών συσκευών επικοινωνίας.

Το UBER, σε μοντέρνο αλλά ζεστό industrial design, με προχωρημένη μουσική και ατμοσφαιρικό φωτισμό, δημιουργήθηκε για να εξελίσσεται, να αλλάζει, να εμπλουτίζεται, για να είναι πάντα ένα βήμα πιο μπροστά απ’ ότι περιμένατε. Φιλοξενώντας όλο και περισσότερες διεθνείς, αγαπημένες μάρκες, το UBER, στον 1ο όροφο του Mall της Έγκωμης αποτελεί μια ευχάριστη και διαφορετική εμπειρία στο ψώνισμα.

Το UBER Stores προσφέρει επίσης υπηρεσίες όπως το Gift Card το οποίο αποτελεί μια πρακτική ιδέα για δώρο, το ERMES Student Card, με εκπτώσεις στους νέους που σπουδάζουν και τη δυνατότητα συλλογής και εξαργύρωσης βαθμώς σε κάθε αγορά, μέσω της κάρτας του ERMES CLUB.

Όλα αυτά, γιατί το UBER, δεν είναι απλά ένα ακόμη κατάστημα!

Keywords
Τυχαία Θέματα