Το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της η Ίντερ

Η νέα νίκη της Ίντερ στη Βερόνα κόντρα στην Ελλάς, διατήρησε την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι στη 2η θέση της Serie A, την ώρα που οι 29 πόντοι που έχουν συγκεντρώσει οι Μιλανέζοι θέτουν νέο ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στην έναρξη πρωταθλήματος.

Μπορεί ο Μάουρο Ικάρντι να «σίγησε», η Ίντερ ωστόσο βρήκε λύσεις στο πρόσωπο των Μπόρχα Βαλέρο και Ιβάν Πέρισιτς, παίρνοντας σημαντικό «διπλό» εις βάρος της Ελλάς Βερόνα.

Το

νέο αυτό τρίποντο, μάλιστα, πέρα από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της φετινής σεζόν, όπου η ομάδα του Σπαλέτι βρίσκεται στο κυνήγι της Νάπολι (μείον 2 από την κορυφή), αποτελεί μία ιστορική επίδοση εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια.

Συγκεκριμένα, οι 29 βαθμοί που έχει συγκεντρώσει η Ίντερ σε 11 αγωνιστικές της Serie A (9 νίκες, 2 ισοπαλίες) συνιστούν νέο ιστορικό ρεκόρ από τη σεζόν 1994-1995, όταν και καθιερώθηκαν στο ιταλικό πρωτάθλημα οι τρεις πόντοι για κάθε νίκη, ξεπερνώντας, μεταξύ άλλων, την επίδοση του Αντρέα Στραματσόνι (2012-2013 με 27 πόντους), αλλά και του Ζοσέ Μουρίνιο τη σεζόν του τρεμπλ (2009-2010 με 28 πόντους).

Μάλιστα, αν γίνει σύγκριση με την περσινή χρονιά των «νερατζούρι» των Ντε Μπουρ και Πιόλι, η διαφορά των +15 βαθμών είναι ενδεικτική.

Keywords
Τυχαία Θέματα