Το fax στο email σας: Cloud Fax για επιχειρήσεις

Μια νέα Κυπριακή εταιρεία ήρθε και υπόσχεται να απαλλάξει τις επιχειρήσεις από τις μηχανές φαξ με σκοπό τον εκσυγχρονισμό των γραφείων εργασίας!

Με την καινοτόμα υπηρεσία Cloud Fax μπορεί κάποιος να παραλάβει fax από τον αριθμό του απευθείας

στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο σε μορφή συνημμένου αρχείου. Το Cloud Fax παρέχει επίσης την δυνατότητα στον πελάτη να αποστείλει fax μέσω διαδικτύου με την υπηρεσία pay as you go χωρίς την ανάγκη μηχανής fax.

Η υπηρεσία προσφέρεται για 7 μέρες δωρεάν δοκιμή.

Το κόστος για την υπηρεσία είναι στα €9 το μήνα για ένα νέο αριθμό φάξ με 7 μέρες δωρεάν δοκιμή. Περιλαμβάνει επίσης δωρεάν πίστωση €9 για αποστολή φάξ pay as you go, με την οποία μπορείς να αποστείλεις μέχρι και 90 σελίδες δωρεάν σε Κύπρο και διεθνής προορισμούς (Αγορά αριθμού https://fax.to/email - Τιμολόγηση pay as you go https://fax.to/destinations)

Η υπηρεσία προσφέρει απεριόριστη παραλαβή fax. Την ίδια ώρα εάν κάποιος επιλέξει το χρονιαίο πακέτο υπηρεσίας κερδίζει 20% έκπτωση επι της συνδρομής!

Οι υπηρεσίες Cloud Fax ήρθαν για να βοηθήσουν μικρομεσαίες αλλά και μεγάλες επιχειρήσεις για να εξοικονομήσουν χρήματα από την χρήση της μηχανής, των ακριβών αναλογικών γραμμών, από μελάνια και χαρτί, μεταφέροντας την επικοινωνία μέσω fax στο cloud. Μια μέση επιχείρηση με αναλογική γραμμή μπορεί να εξοικονομήσει από €100 μέχρι €250 ετησίως ανά γραμμή/μηχανή fax.

Εκτός από καινούργιους αριθμούς μπορείτε να κρατήσετε και υφιστάμενους αριθμούς μεταφέροντας τους στην υπηρεσία. Το κόστος φορητότητας είναι μόλις €70 με χρέωση μια φορά. Μετά το κόστος συνδρομής η μεταφορά ολοκληρώνεται σε περίπου 20 εργάσιμες ημέρες χωρίς την διακοπή της υπηρεσίας.

Παράλληλα η υπηρεσία επιτρέπει πρόσβαση και από κινητά smartphone, με τα οποία μπορείτε να βγάλετε φωτογραφία τα αρχεία σας και να τα αποστείλετε σαν ένα κανονικό fax. Με έξυπνο αλγόριθμο μπορείτε να επιλέξετε να βελτιώσετε σκοτεινά αρχεία τα οποία είναι αποτέλεσμα φωτογράφισης δεδομένων και να σταλεί το φαξ στον προορισμό του.

Η εταιρεία απασχολεί 5 άτομα και αναπτύσσεται με διψήφιο ποσοστό κάθε μήνα από τον Οκτώβριο του 2015 όπου και ιδρύθηκε. 12000 άτομα/εταιρείες από όλο το πλανήτη έχουν εγγραφεί και χρησιμοποιήσει την υπηρεσία από διάφορες γωνιές του κόσμου όπως η Σιγκαπούρη, ο Καναδάς, η Αυστραλία μέχρι και η Μποτσουάνα στην Υποσαχάρια Αφρική.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://fax.to

Για online αγορά ή μεταφορά του fax αριθμού σας: https://fax.to/email

​Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλέφωνο:700 700 15 | Email: [email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα