Το δυνατό σημείο της Ρόζενμποργκ

Η χθεσινή εξάρα της Ρόζενγμποργκ για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος ήταν ένα καλό δείγμα για τον Τόμας Κρίστιανσεν και τους συνεργάτες του, έτσι ώστε να μεταφέρουν τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία στους ποδοσφαιριστές.Σίγουρα η χθεσινή αντίπαλος της Νορβηγικής ομάδας δεν έχει καμία σχέση με τον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο βγήκαν κάποια σημαντικά συμπεράσματα για το πλάνο της Ρόζενμποργκ.


Το δυνατό της σημείο και ο τρόπος που προσπαθούσε να επιτεθεί στο χθεσινό παιχνίδι ήταν ένας και μοναδικός. Από τα πλάγια ψάχνοντας κυρίως τον Lanlay, πλαγιοκοπούσε συνεχώς με αποτέλεσμα και τα έξι γκολ να σημειωθούν μετά από σέντρα!

Οι επιθετικές ενέργειες από τον άξονα ήταν μετρημένες και είναι κάτι που πρέπει ο Τόμας Κρίστιανσεν να προσέξει και να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του. Πάντως οι Νορβηγοί έδειξαν αρκετά έτοιμοι, ωστόσο ξαναλέμε ότι η αντίπαλος της Ρόζενμποργκ στη χθεσινή αναμέτρηση δεν έχει καμία σχέση με τον ΑΠΟΕΛ.
Με ένα σωστό πλάνο στη Νορβηγία, ο ΑΠΟΕΛ έχει όλα τα στοιχεία για να πάρει το αποτέλεσμα που θα του δίνει το πλεονέκτημα για να περάσει στα play off του Τσάμπιονς Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα