Άλμπα… με ένα μήνα καθυστέρηση

Σε άλλη μια μετεγγραφική κίνηση προχωρεί ο Ερμής. Η ομάδα της Αραδίππου ήρθε σε συμφωνία με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Α.Ε. Πάφος Μίγκελ Άνχελ Άλμπα, ο οποίος βρίσκεται από το Σάββατο στην Κύπρο για τις τελικές επαφές και την υπογραφή των συμβολαίων. Λίγες ώρες μετά την άφιξή του στην Κύπρο, ο Αργεντίνος ακραίος επιθετικός πήρε χρόνο συμμετοχής στο χθεσινό φιλικό που έδωσε ο Ερμής κόντρα στην Δόξα.



Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 27χρονος ποδοσφαιριστής

της Α.Ε. Πάφος (14 συμμετοχές και 3 γκολ στο περσινό πρωτάθλημα) βρίσκεται εδώ και πολλές εβδομάδες στο στόχαστρο των «φτεροπόδαρων», ωστόσο, για στις προηγούμενες επαφές που έλαβαν χώρα μεταξύ των δύο πλευρών προέκυψε οικονομική διαφορά και δεν ολοκληρώθηκε η μετεγγραφή.

Ακολούθως ο Άλμπα μετέβηκε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Βέροιας, η οποία μάλιστα ανακοίνωσε και επίσημα τη μετεγγραφή του. Ο Αργεντινός ενσωματώθηκε με την ομάδα, ξεκίνησε προπονήσεις, στην πορεία όμως αθετήθηκαν κάποιοι (οικονομικοί) όροι του συμβολαίου από πλευράς της ελληνικής ομάδας και ο ποδοσφαιριστή αποχώρησε. Έτσι, με περίπου ένα μήνα καθυστέρηση, ολοκληρώνεται η μετεγγραφή του Άλμπα στον Ερμή και η ομάδα της Αραδίππου προσθέτει μια πολύ καλή μονάδα στο ρόστερ της.

Πριν έρθει στην Κύπρο για λογαριασμό της παφιακής ομάδας, ο 27χρονος (14 Αυγούστου 1988) επιθετικός είχε αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Αργεντινής (όπως Ατλέτικο Ουνιόν και Τσακαρίτα Τζούνιορς), όπως επίσης και στη Κολομβία (Αλιάνζα Πετρολέρα) και τη Χιλή (Ντεπορτίβο Νιουμπλένσε).

Keywords
Τυχαία Θέματα