Το ΔΣ της Ένωσης Συντακτών τίμησε τον Πρόεδρο της Βουλής

Τον Πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου, ο οποίος δεν επαναδιεκδικεί το αξίωμα του Βουλευτή στις εκλογές της Κυριακής, τίμησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Κύπρου, την Τρίτη.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών ο Πρόεδρος της Αντώνης Μακρίδης «εξήρε το ήθος και την προσφορά

του κ. Ομήρου, τονίζοντας ότι πέραν των πολύχρονων υπηρεσιών του από τις θέσεις τις οποίες υπηρέτησε υπήρξε και εξακολουθεί να θεωρείται μεγάλος φίλος των δημοσιογράφων».

«Χαρακτηριστικά, ανέφερε ότι στις δύσκολες στιγμές που πέρασαν οι δημοσιογράφοι με δραστικές μειώσεις των μισθών τους και με απολύσεις, ο κ. Ομήρου στάθηκε στο πλευρό τους και τους συνέδραμε με κάθε δυνατό τρόπο», προστίθεται.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Πρόεδρος της Βουλής, στην αντιφώνησή του, «ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους, εξήρε το ρόλο τους στις δύσκολες ώρες που βιώνουμε και υποστήριξε ότι με τη δράση τους βοηθούν σημαντικά τον τόπο, φέρνοντας στο φως και αναδεικνύοντας τα φαινόμενα διαφθοράς και διαπλοκής».

Στον Πρόεδρο της Βουλής επιδόθηκε τιμητική πλακέτα και παρατέθηκε γεύμα προς τιμή του ιδίου και των στενών συνεργατών του στη Βουλή.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα