Αποδοκιμασίες από οπαδούς, "ευχαριστώ" από Φαν Χάαλ

Το φινάλε του αγώνα με την Μπόρνμουθ βρήκε μερίδα οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να γιουχάρει τον Λουίς Φαν Χάαλ, με τον Ολλανδό να ευχαριστεί πάντως το κοινό και να τους δίνει υπόσχεση για κατάκτηση του FA Cup.



Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε τη σεζόν με τη νίκη με 3-1 επί της Μπόρνμουθ που την έφερε στην 5η θέση της βαθμολογίας και της έδωσε το εισιτήριο για το Europa League και το γεγονός αυτό δεν άρεσε καθόλου

στους φίλους της, βλέποντας την κυρίαρχο της Premier League επί εποχής Άλεξ Φέργκιουσον να μένει εκτός τετράδας και εκτός του νέου Champions League.

Το αποτέλεσμα ήταν αρκετοί από αυτούς να ξεσπάσουν σε αποδοκιμασίες κατά του Λουίς Φαν Χάαλ στο τέλος του ματς, με τον ίδιο πάντως να μην πτοτείται και να δίνει σύνθημα για την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας.

"Ευχαριστούμε για την ανιδιοτελή υποστήριξή σας. Οπουδήποτε και αν παίξαμε δεν μας απογοητεύσατε ποτέ. Τώρα θέλουμε να φέρουμε το FA Cup στο σπίτι μας. Το αξίζετε. Σας ευχαριστώ", ήταν το αρχικό μήνυμα του Φαν Χάαλ προς τους οπαδούς, για να προσθέσει στη συνέχεια:

"Οι απαίτησεις είναι πολύ υψηλές, οι οπαδοί περιμένουν πολλά αλλά νομίζω ότι οι προσδοκίες τους παραήταν υψηλές. Είμαστε μία ομάδα που βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο. Το είπα και όταν ανέλαβα την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά ίσως θα πρέπει να το επαναλάβω για να το κάνω πιο ξεκάθαρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα