Το «Life Changing Ideas» φιλοξενεί τον Πάνο Παναγιώτου

Ο επιτυχημένος Κύπριος είναι Διευθύνων Σύμβουλος του Κέντρου Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Βerklee στη Βοστόνη

Η καινοτόμα σειρά ομιλιών «Life Changing Ideas» του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και της Globaltraining, με μεγάλο χορηγό και συμπαραστάτη την Ελληνική Τράπεζα, συνεχίζει δυναμικά με τον Πάνο Παναγιώτου, ο οποίος θα μιλήσει στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στις 2 Νοεμβρίου, στοχεύοντας μέσα από την ομιλία του να καθοδηγήσει τους συμμετέχοντες να επιλύουν επιχειρησιακά προβλήματα με

ένα πιο δημιουργικό τρόπο.

Το βιογραφικό του Πάνου είναι εντυπωσιακό. Έφτιαξε βαλίτσες και έφυγε για Αμερική στην ηλικία των 20 χρόνων, ακολουθώντας το όνειρο του να «κάνει τη διαφορά» με την εξέλιξη της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας και τις ιδέες του. Ο Πάνος δοκίμασε την τύχη του στη μουσική (ως απόφοιτος του Berklee), εξελίχθηκε σε κυνηγό ταλέντων, και διαχειρίστηκε την μουσική καριέρα κορυφαίων μουσικών συγκροτημάτων, προτού δημιουργήσει τη δική του νεοφυή επιχείρηση, Sonicbids.

Μέσω της Sonicbids εφάρμοσε καινοτόμες ιδέες, συμπεριλαμβανομένου και της δημιουργίας μιας πλατφόρμας όπου οι μουσικοί μπορούσαν να κλείνουν συμβόλαια για τις εμφανίσεις τους, μέσω διαδικτύου, αξιοποιώντας έτσι όλες τις δυνατότητες που προσέφεραν οι καινούργιες τεχνολογίες. Δεκατρία χρόνια μετά, επέστρεψε στο Berklee και ίδρυσε το κέντρο επιχειρηματικότητας του πανεπιστημίου, συνδυάζοντας το ταλέντο και τη δημιουργικότητα των μουσικών επαγγελματιών με την καινοτομία και την επιχειρηματική σκέψη.

Αντλώντας παραδείγματα από τις εμπειρίες του στο χώρο της μουσικής, ο Πάνος θα αναλύσει πώς οι οργανισμοί μπορούν να καλλιεργήσουν μια πιο δημιουργική κουλτούρα, η οποία να ενθαρρύνει την καινοτομία και την επίλυση προβλημάτων.

Χορηγοί της σειράς ομιλιών «Life Changing Ideas» είναι η ΟΠΑΠ Κύπρου και η Wargaming. Χορηγοί Επικοινωνίας, το Sigmalive και το Capital Today.

Το «Life Changing Ideas» παρουσιάζει τον δεύτερο ομιλητή της σειράς, Πάνο Παναγιώτου, την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, στο Cine Studio του Πανεπιστήμιου Λευκωσίας. Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στη σχετική ιστοσελίδα: www.ideas.unic.ac.cy ή στο τηλέφωνο 77778030.

Keywords
Τυχαία Θέματα