UEFA-«Καμπάνες» σε Κολονία, Μπράγκα

Η UEFA τιμώρησε την Κολονία για επεισόδια που δημιούργησαν οι οπαδοί της στον εκτός έδρας αγώνα με την Αρσεναλ για το Europa League. Το ματς έγινε τον περασμένο μήνα στο «Emirates» και ο γερμανικός σύλλογος καλείται να πληρώσει 60.000 ευρώ ως αποζημίωση στους «Κανονιέρηδες», ενώ επιβλήθηκε επίσης απαγόρευση μετακίνησης οπαδών για ένα ματς, με διετή αναστολή. Οι Γερμανοί είχαν πάρει

3.000 εισιτήρια από την Αρσεναλ, όμως στο Λονδίνο εμφανίστηκαν περίπου 20.000 φίλοι τους, οι περισσότεροι εκ των οποίων αναζητούσαν τρόπο να μπουν στο γήπεδο, κάτι που είχε ως συνέπεια την καθυστέρηση έναρξης του παιχνιδιού για μία ώρα.

Επίσης, η πειθαρχική επιτροπή της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας έκλεισε μέρος της εξέδρας της Μπράγκα, εξαιτίας της ρατσιστικής συμπεριφοράς των οπαδών της στο ματς με τη Λουντόγκορετς. Έτσι, κάποιες θύρες θα παραμείνουν κλειστές στον επόμενο εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Χόφενχαϊμ, ενώ επίσης ο πορτογαλικός σύλλογος θα πληρώσει πρόστιμο 15.000 ευρώ για καθυστερημένη έναρξη της αναμέτρησης. Με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε και ο προπονητής της Μπράγκα, Αμπελ Φερέιρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα