Το 1ο TEDxKids στην Ελλάδα είναι γεγονός

Το TEDxKids@Ilissos, έρχεται στην Ελλάδα, για πρώτη φορά το Σάββατο στις 12 Δεκεμβρίου, στο χώρο του PIERCE - The American College of Greece, με θέμα «Μια φορά και έναν καιρό».

To TEDxKids@Ilissos, είναι η πρώτη ελληνική ΤEDx μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία για παιδιά, η οποία φιλοδοξεί να αποτελέσει δυναμική πλατφόρμα ανταλλαγής ιδεών σε θέματα που αφορούν τα παιδιά.

Eίναι πιστό αντίγραφο του TED,

με τη διαφορά όμως ότι η ελληνική έκδοση έχει το γράμμα «x», το οποίο δηλώνει την οργάνωση τοπικών και ανεξάρτητων εκδηλώσεων, βίντεος, και ζωντανές παρουσιάσεις.

Το πρόγραμμα TEDx, ξεκίνησε το 2009 και κατάφερε να προσέλκυσει το διεθνές ενδιαφέρον. Περισσότερες από 10.000 εκδηλώσεις έχουν οργανωθεί σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Τόκιο, το Λονδίνο και Άμστερνταμ.

Στην εκδήλωση του Σαββάτου, παιδιά και ενήλικες αναλαμβάνουν ρόλο ομιλητή με σκοπό την ανταλλαγή ιδεών.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα, στους χώρους της τεχνολογίας, της ψυχαγωγίας, της εκπαίδευσης, της επιχειρηματικότητας και της τέχνης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν δημιουργικά εργαστήρια για τα παιδιά με θεματικές ενότητες όπως: Τεχνολογία, Περιβάλλον , Αναπηρία, Καλλιτεχνικά και πολλές ακόμη εκπλήξεις.

Το ΤEDx, μπορεί να το παρακολουθήσει οποιοσδήποτε σε απευθείας σύνδεση από το youtube στο https://www.youtube.com/watch?v=1g-8TubdPd0 ενώ θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάδοση στη Νοηματική Γλώσσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα