"Μία από τις δυσκολότερες μας εξόδους το Τσίρειο"

"Το Τσίρειο μας δυσκολεύει", ήταν το σχόλιο του εκπρώσοπου τύπου της Ανόρθωσης Μαρίνου Μήτρου για το ματς με την ΑΕΛ, με τον Μήτρου να κάνει αναφορά και στην προσφυγή της Ανόρθωσης στην ΑΔΕΑ.

Οι δηλώσεις του Μαρίνου Μήτρου στο Ράδιο Πρώτο:

"Είχαμε ευχάριστα σήμερα από την προπόνηση, ο Ντλοβού προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς, έτσι ο Πάους τον υπολογίζει. Δύσκολο παιχνίδι είναι αλήθεια, είναι μία από τις δυσκολότερες μας εξόδους το Τσίρειο, η αντίπαλος έχει καλή ψυχολογία, με όλο το σεβασμό πιστεύουμε στις δυνατότητες

της ομάδας μας και των ποδοσφαιριστών μας. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας θα το καταφέρουμε.

Οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές αλλάζουν κάθε χρόνο δεν στέκονται στις παραδόσεις Αναμένουμε μαζική παρουσία στο Τσίρειο. Το Τσίρειο φιλοξενεί πάντα αρκετό κόσμο της Ανόρθωσης, η προπώληση πάει αρκετά καλά, τους θέλουμε δίπλα μας να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει στο στόχο της. Αν εξαντληθούν τα εισιτήρια θα υπάρχουν κι' άλλα να μην ανησυχεί τον κόσμο μας.

Για την προσφυγή της Ανόρθωσης στην ΑΔΕΑ: Αυτό που περιμένουμε είναι η δικαίωση, αδικήθηκε η ομάδα μας. Είμαστε η μοναδικοί που μας αφαιρέθηκαν βαθμοί χωρίς καν να παίξουμε. Θα πρέπει να περιμένουμε την ΑΔΕΑ ένα χρονικό διάστημα να συνεδριάσει και θα σας ενημερώσουμε για το τι μέλλει γενέσθαι. Θα πρέπει να δείξουμε όλοι υπομονή".

Keywords
Τυχαία Θέματα