Την Τρίτη η κλήρωση της Λίγκας

Τη στιγμή που ο Λεβαδειακός προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο για την υπόθεση της Βέροιας και υπάρχει η απόφαση της ΕΕΑ για υποβιβασμό της Κέρκυρας, την Τρίτη (14/7) θα γίνει η κλήρωση της Σούπερ Λίγκας της νέας σεζόν.

Όπως έχει ανακοινωθεί από τις 2 Ιουλίου, την Τρίτη (14/7) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην αίθουσα Banquet στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

και θα ξεκινήσει στις 20:00 έχοντας τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports1 και Novasports1HD.

Ωστόσο, όλα αυτά τη στιγμή που εκκρεμούν δικαστικές υποθέσεις. Μπορεί η Βέροια να αθωώθηκε σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό, όμως ο Λεβαδειακός προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο για την υπόθεσή της. Επίσης, τον δικό της... Γολγοθά έχει να αντιμετωπίσει η Κέρκυρα, μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό, κατά της οποίας οι Φαίακες θα ασκήσουν έφεση.

Υπενθυμίζουμε την ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας τη δεύτερη ημέρα του μήνα που διανύουμε σχετικά με την κλήρωση του πρωταθλήματος της νέας σεζόν. «Ανακοινώνεται ότι η κλήρωση του Πρωταθλήματος της Super League 2015-16 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Ιουλίου 2015, ώρα 20:00, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα ‘Banquet’ (Δ/νση: Βασ. Σοφίας &Κόκκαλη, 11521 Αθήνα)», ανέφερε αυτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα