Έβαλε μπρος και η Νέα Σαλαμίνα

Την πρώτη της επίσημη προπόνηση για τη νέα περίοδο πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας η Νέα Σαλαμίνα. Χίλιοι περίπου οπαδοί αποθέωσαν την ομάδα και έστειλαν σύνθημα στήριξης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου
Ξεκίνησε επίσημα η Α ποδοσφαιρική ομάδα

Ενώπιον χιλίων περίπου φίλων της ξεκίνησε σήμερα και επίσημα την προετοιμασία της η Α ποδοσφαιρική ομάδα του σωματείου μας.

Της επίσημης παρουσίασης της ομάδας προηγήθηκαν ποδοσφαιρικά

παιγνίδια από παιδιά της Ακαδημίας ποδόσφαιρου ενώ παράλληλα εντός των αποδυτηρίων πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός. Εντός των αποδυτηρίων και με το πέρας της τελετής πρόεδρος του σωματείου και προπονητής μίλησαν στους ποδοσφαιριστές ξεκαθαρίζοντας τους στόχους της φετινής προσπάθειας και ζητώντας από όλους τη μέγιστη προσπάθεια.

Κατά την είσοδο της ομάδας στο γήπεδο για την επίσημη παρουσίαση των ποδοσφαιριστών μικρά παιδιά της Ακαδημίας ποδόσφαιρου της Νέας Σαλαμίνας σχημάτισαν αψίδα αποθεώνοντας μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο ένα - ένα τους ποδοσφαιριστές.

Στην ομιλία του ενώπιον του κόσμου ο πρόεδρος του σωματείου Παρης Αντρεου τόνισε τη σημασία που έχει για όλους αυτή η νέα προσπάθεια δηλώνοντας ταυτόχρονα τη συγκίνηση του και το αίσθημα ευθύνης με το οποίο όλο το ΔΣ υπηρετεί το σωματείο. Ολοκληρώνοντας ο πρόεδρος απεύθυνε κάλεσμα σε όλους τους φίλους της Σαλαμίνας για μαζική παρουσία στο ανανεωμένο γήπεδο μας.

Ακολούθως ο προπονητής της ομάδας έστειλε το δικό του μήνυμα για τη νέα χρονιά τονίζοντας ότι όλη η ομάδα θα εργαστεί σκληρά για επιτυχία.

Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με παρουσίαση και φωτογράφιση όλων των ομάδων της Ακαδημίας της Νέας Σαλαμίνας μαζί με την Α ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα