«Άγρυπνος φρουρός της ιδέας του ΑΠΟΕΛ»

Διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας (13/7) στο οίκημα του Σωματείου η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του ΑΠΟΕΛ.

Στον απολογισμό του ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Μάριος Χαραλάμπους στάθηκε στην «μεγάλη πρόοδο που σημειώθηκε σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα, τόσο ως προς την οργάνωση όσο και ως προς τα αποτελέσματα», όπως είπε, για να επισημάνει ότι «η σεζόν 2014-15 βρήκε τον ΑΠΟΕΛ πρωταγωνιστή στα αθλητικά δρώμενα

του τόπου, δραστηριοποιούμενο σε έντεκα αθλήματα με δεκατρία διαφορετικά τμήματα, στεγάζοντας περίπου χίλιους αθλητές, αγωνιστικών ομάδων και ακαδημιών».

Ο κ. Χαραλάμπους σημείωσε πως «η ομάδα Φούτσαλ, μόλις δύο χρόνια μετά τη δημιουργία της, αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, εξασφαλίζοντας μάλιστα την πρόκριση στον επόμενο γύρο, ενώ παράλληλα πανηγύρισε το νταμπλ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά». Για την καλαθόσφαιρα ανέφερε ότι «για κάποιους η δεύτερη θέση θα ήταν επιτυχία, για εμάς όχι μόνο δεν είναιν αλλά μας πεισμώνει να φέρουμε φέτος την ομάδα στην κορυφή».

Ο Πρόεδρος ξεχώρισε επίσης την παρθενική συμμετοχή του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης αλλά και στους Παγκύπριους Αγώνες Κολύμβησης.

Εν κατακλείδι ο κ. Χαραλάμπους είπε πως «είναι περιττό να αναφερθώ σε αγωνιστικούς στόχους για τη νέα σεζόν, καθώς αυτοί καθορίζονται από την ιστορία του ΑΠΟΕΛ» και πρόσθεσε ότι «το Σωματείο θα συνεχίσει να ενισχύεται και να προοδεύει, παραμένοντας άγρυπνος φρουρός και θεματοφύλακας της ιδέας του ΑΠΟΕΛ».

Η Γενική Συνέλευση, την οποία παρακολούθησαν περίπου πενήντα μέλη και της οποίας προήδρευσε ο κ. Αλέξανδρος Κινάνης, επικύρωσε τα πρακτικά της περσινής Συνέλευσης αλλά και τις φετινές οικονομικές καταστάσεις. Σύμφωνα με τους ελεγκτές κατά το τελευταίο οικονομικό έτος ο ΑΠΟΕΛ παρουσίασε πλεόνασμα ύψους 38.000 ευρώ, ενώ κάλυψε παλιές οφειλές 200.000 ευρώ, περίπου.

Keywords
Τυχαία Θέματα