Την ερχόμενη Πέμπτη οριστικές αποφάσεις (Ανακοίνωση)

Σε καλό κλίμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση των προέδρων την οποία κάλεσε ο πρόεδρος του Ερμή. 6 από πρώτοι κατηγορία και εννέα από τη δεύτερη.

Συζητήθηκαν όλες οι τελευταίες εξελίξεις του ποδοσφαίρου μας, όλοι εξέφρασαν τις δικές τους απόψεις και ιδέες οι οποίες θα κωδικοποιηθούν την ερχόμενη Πέμπτη στη νέα τους συνάντηση. Στη συνέχεια θα τις μεταφέρουν στον πρόεδρο της ΚΟΠ.

Το δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από τα Σωματεία:"Τα Σωματία Α΄και Β΄Κατηγορίας

που παρευρέθηκαν στη σημερινή σύσκεψη συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κυπριακό Ποδόσφαιρο στη σημερινή του δομή.Μέσα σε πνεύμα σύμπνοιας και ενότητας και με μοναδικό γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον του Ποδοσφαίρου και όχι τα μεμονωμένα συμφέροντα ενός έκαστου σωματείου, ανταλλάγησαν εποικοδομητικές απόψεις για το τι μέλλει γενέσθαι.Αποφασίστηκε η σύγκληση νέας σύσκεψης την ερχόμενη Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 17:00, όπου θα κληθούν να παραστούν και τα υπόλοιπα Σωματία Β΄Κατηγορίας, με στόχο την κωδικοποίηση των εισηγήσεων.Οι τελικές εισηγήσεις των σωματείων θα γνωστοποιήθουν στον πρόεδρο και Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Ο.Π. σε συνάντηση που θα επιδιωχθεί το συντομότερο δυνατό.09 Ιανουαρίου 2015"

Keywords
Τυχαία Θέματα