Τι ζήτησε η Έλενα Παπαρίζου από τον Άγιο Βασίλη;

Διανύει μία από τις πιο χαρούμενες και ήρεμες στιγμές στη ζωή της.

Πριν λίγους μήνες έγινε γνωστό ο μυστικός γάμος της με τον αγαπημένο της Ανδρέα Καψάλη. «Ίσως. Θα δούμε. Επειδή με τον Ανδρέα παντρευτήκαμε πάνω στα capital controls, παρόλο που αρχικά είχαμε σκεφτεί μετά τον γάμο να κάνουμε ένα πάρτι για τους φίλους μας, δεν το κάναμε τελικά. Σκεφτήκαμε ότι θα φέρναμε σε δύσκολη θέση τους καλεσμένους μας, που μπορεί να αισθάνονταν την υποχρέωση να μας πάρουν δώρο ή να ξοδέψουν χρήματα για να

φορέσουν κάτι καλό. Αυτή τη στιγμή όλοι οι Έλληνες αντιμετωπίζουμε πρόβλημα. Όταν ηρεμήσουν τα πράγματα, θα κάνουμε ένα πάρτι για τους συγγενείς και τους φίλους μας και αργότερα θα κάνουμε και ταξίδι του μέλιτος. Θέλουμε να μοιραστούμε αυτή τη στιγμή με ανθρώπους που μας αγαπάνε, γιατί είναι πολλοί», είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξη της.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε σε γνωστή εβδομαδιαία εφημερίδα ανέφερε ότι θα ήθελε το νέο έτος να της φέρει ένα παιδί. «Το δώρο που θέλω είναι ένα παιδί». Όπως όλα δείχνουν, πλέον η Έλενα Παπαρίζου εστιάζει στην μητρότητα και περιμένει με ανυπομονησία τον Άγιο Βασίλη για να της φέρει το αγαπημένο της δώρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα