Τζαβέλλας: "Μπορούσε να το δώσει, μπορούσε και όχι"

Ο Γιώργος Τζαβέλλας σχολίασε τη φάση του πέναλτι, που χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά στην Τούμπα.

O ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 του Πλατανιά στην Τούμπα χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στέφανου Αθανασιάδη. Ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο παίκτης που κέρδισε το πέναλτι για τον "Δικέφαλο", σχολίασε τη φάση στην κάμερα της NOVA.

"Ήμασταν διαβασμένοι, παρόλο που

δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι. Γνωρίζαμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, δεν είναι τυχαία άλλωστε η φετινή πορεία του Πλατανιά. Είμαστε χαρούμενοι γιατί κερδίσαμε, από την άλλη, όμως, ο Κωνσταντινίδης έπαθε ζημιά κι αυτό είναι λυπηρό.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έτσι είναι η ζωή και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια. Είμαστε πολύ καιρό μαζί, αρχίσαμε ένα μήνα πριν από όλες τις άλλες ομάδες. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και νομίζω ότι τώρα χρειαζόμασταν ξεκούραση", ήταν το σχόλιο του Τζαβέλλα στην κάμερα της NOVA.

Για το πέναλτι δήλωσε: "Προσπάθησαν να προστατεύσω τη μπάλα. Δεν ξέρω αν είναι πέναλτι 100%. Δεν είχα πρόθεση να πέσω, όπως στη Λιβαδειά μίλησαν για 50-50 στη φάση του γκολ του Μπερμπάτοφ, το ίδιο συνέβη και σήμερα. Δεν είχα πρόθεση, εφόσον ήμουν στην περιοχή θεώρησα σωστό να περιμένω να με βρει ο αντίπαλος. Μπορούσε να το δώσει, μπορούσε και όχι. Ευτυχώς το έδωσε και κερδίσαμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα