ΘΡΥΛΕ που το πας;

Ποιο είναι το ταβάνι του ΑΠΟΕΛ διερωτώνται πολλοί φίλαθλοι, μετά το νέο ιστορικό επίτευγμα της ομάδας. Ρεαλιστική απάντηση δεν μπορεί να δοθεί.

Ο ΑΠΟΕΛ δείχνει σε ακόμα μια χρονιά ικανός να πετύχει πρωτόγνωρες επιτυχίες. Ήδη έγραψε ιστορία και έχει την ευκαιρία να συνεχίσει να γράφει. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το που θα σταματήσει αυτή η πορεία. Ο ΑΠΟΕΛ δείχνει μεγάλες αντοχές

και ας μην ξεχνάμε ότι με την οικονομική άνεση που έχει θα ενισχυθεί σημαντικά τον ερχόμενο μήνα.

Απέναντι στον Ολυμπιακό η ομάδα του Κρίστιανσεν έκανε την πιο ολοκληρωμένη της εμφάνιση. Ήταν πραγματικά υψηλού επιπέδου το παιγνίδι που έκαναν οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συνέχισαν με φόρα, μετά τη συντριβή επί του αιώνιου αντίπαλου το περασμένο Σάββατο. Αν και δεν ήταν αυτοσκοπός, οι «γαλαζοκίτρινοι» με την εμφάνιση τους, έδωσαν ξεκάθαρες απαντήσεις προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις για τα όσα ακούστηκαν, λέχθηκαν και γράφτηκαν τις προηγούμενες μέρες. Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις ικανότητες και τις δυνατότητες της ομάδας. Τα αποτελέσματα είναι καταγεγραμμένα και η ιστορία δεν ξεγράφεται.

Τα οφέλη της νίκης που εξασφάλισε την πρωτιά στον 2ο όμιλο είναι πολλαπλά. Από το οικονομικό κομμάτι όπου χθες καρπώθηκε σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ, μέχρι το πρεστίζ του συλλόγου και φυσικά την ευνοϊκότερη κλήρωση που θα έχει την ερχόμενη Δευτέρα.

Και κάτι άλλο. Μέσα από τέτοιες εμφανίσεις η εμπορική αξία της ομάδας και των ποδοσφαιριστών ανεβαίνουν κατακόρυφα. Να αναφερθούμε στον Πιέρο; Ήδη η αξία του πολλαπλασιάστηκε στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και πολλές ομάδες τον έχουν υπό στενή παρακολούθηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα