Τον Γ.Γ. ΚΚΕ συνάντησε ο Γ.Λιλλήκας με θέμα το Κυπριακό

Συνάντηση με τον πρόεδρο του κυπριακού κόμματος «Συμμαχία των Πολιτών», Γιώργο Λιλλήκα, είχε σήμερα ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Είχα την ευκαιρία να ενημερώσω τον γγ του ΚΚΕ για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, αλλά και να ανταλλάξουμε απόψεις για τις προϋποθέσεις και το περιβάλλον μέσα στο οποίο αναμένεται να διεξαχθούν οι διακοινοτικές συνομιλίες μέχρι την Γενεύη και κυρίως η σύγκληση της διάσκεψης στις 12

Γενάρη στη Γενεύη για τις διεθνείς πτυχές του Κυπριακού.

Μοιραζόμαστε κοινές ανησυχίες και προβληματισμούς αναφορικά με το αρνητικό περιβάλλον που υπάρχει και με τις όχι και πολύ θετικές προοπτικές να υπάρξει μια κατάληξη που να οδηγεί σε μια πραγματικά δίκαιη λύση του Κυπριακού και όχι σε μια συγκεκαλυμμένη διχοτόμηση» δήλωσε μετά την συνάντηση ο κ. Λιλλήκας.

«Είναι πολύ σημαντικό, και αυτό το μεταφέραμε, να στηριχθεί και να παραμείνει η ελληνική κυβέρνηση στην πολύ σωστή θέση της για προετοιμασία της όποιας διάσκεψης για το Κυπριακό και ότι η όποια διάσκεψη θα πρέπει να αποσκοπεί στην κατάργηση των εγγυήσεων και όχι στην διαφοροποίηση της μορφής συνέχισης των εγγυήσεων» κατέληξε ο πρόεδρος της «Συμμαχίας των Πολιτών».

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα