Θρίαμβος για Σουηδία

Εξαιρετικά δείγματα γραφής παρουσίασε η Σουηδία στη φιλική αναμέτρηση με την Ουαλία στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Euro 2016. H Σουηδία ολοκλήρωσε με θετικό αποτέλεσμα την προετοιμασία ενόψει του Euro 2016, επικρατώντας με 3-0 της Ουαλίας.

Oι παίκτες του Έρικ Χάμρεν σε ένα πολύ δυνατό τεστ, αφού κι η Ουαλία αγωνίζεται στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, είχαν εξαιρετική παρουσία

και κατάφεραν από τα πρώτα λεπτά να ελέγξουν απόλυτα το ρυθμό του αγώνα. Η πίεση τους απέδωσε καρπούς στο 41', όταν ο Έμιλ Φόρσμπεργκ εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και με ωραίο συρτό σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η εικόνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να διατηρούν τα ηνία και να φθάνουν στο 2-0 στο 57' με τον Μίκαελ Λούστιγκ, ο οποίος με διπλή προσπάθεια κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ντάνι Γουόρντ. Οι αρκετές αλλαγές στο δεύτερο μέρος έριξαν αισθητά το ρυθμό του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα οι φάσεις να έρχονται με το... σταγονόμετρο. Παρόλα αυτά, στο 87' ο νεοεισελθών Τζον Γκουιντέτι κατάφερε να βγει στην πλάτη της άμυνας και με ένα δυνατό σουτ έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα της επικράτησης. Σε ό,τι αφορά στους "εκπροσώπους" μας, ο Μάρκους Μπεργκ άρχισε βασικός στο πλευρό του Ιμπραχίμοβιτς, έχοντας θετική παρουσία, ενώ ο άσος του Ολυμπιακού, Τζίμι Ντουρμάζ πέρασε ως αλλαγή στο 61ο λεπτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα