Μάχη Παρί-Τσέλσι για ποδοσφαιριστή της Λέστερ

Το καλοκαίρι αναμένεται να είναι "καυτό" σε ό,τι αφορά τους ποδοσφαιριστές της Λέστερ, οι οποίοι εξέπληξαν τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με τα κατορθώματά τους την εφετινή σεζόν. Εκτός από τον Τζέιμι Βάρντι που βρίσκεται μία "ανάσα" από τη μετακίνησή του στην Άρσεναλ, ακόμα ένας παίκτης των "αλεπούδων" αποτελεί "μήλον της έριδος" για αρκετές ομάδες.



Ο λόγος για τον Ενγκολό Καντέ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "beIN Sports" και συγκεκριμένα του γνωστού και έγκυρου Ιταλού δημοσιογράφου, Τανκρέντι

Παλμέρι, η Τσέλσι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη Λέστερ για την απόκτησή του. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι Λονδρέζοι θα περιμένουν την απάντηση του Καντέ μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στο Euro.

Παρόλα αυτά, οι "μπλε" δεν... τρέχουν μόνοι τους. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας "Le Parisien" αποκαλύπτει πως η Παρί Σεν Ζερμέν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον 25χρονο άσο για πενταετές συμβόλαιο, ενώ είναι διατεθειμένη να καταβάλλει τη ρήτρα ύψους 25.000.000 ευρώ στη Λέστερ για να τον κάνει "δικό" της. Παράλληλα, οι Γάλλοι έχουν το... πλεονέκτημα του Champions League σε σχέση με την Τσέλσι, το οποίο αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην τελική απόφαση του Καντέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα