Θερινό Μουσικό Φεστιβάλ Δήμου Στροβόλου 2017

Η δεύτερη συναυλία του Θερινού Μουσικού Φεστιβάλ του Δήμου Στροβόλου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, χθες, 29 Ιουνίου, στο κατάμεστο Πάρκο Ακροπόλεως. Το ενθουσιώδες κοινό τραγούδησε και χόρεψε με λαϊκές και παραδοσιακές μελωδίες, που ερμήνευσε το πολυμελές μουσικό σχήμα του Μιχάλη Χατζημιχαήλ. Στο τραγούδι η Βασιλική Χατζηαδάμου και η Έλενα Ανδρέου.

Η επόμενη συναυλία του Φεστιβάλ, με τίτλο «Μενεξέδες και Ζουμπούλια» με το μουσικό σχήμα «Ησίοδος», θα δοθεί τη Δευτέρα 3 Ιουλίου, σε μία άλλη πράσινη όαση του Δήμου Στροβόλου,

στο Πάρκο Τάκη Ζεμπύλα. Η Νάσια Τραχωνίτου, ο Χαράλαμπος Τσόκκος, ο Ευθύμιος Παπαδόπουλος, ο Σταύρος Σταύρου και η Βερόνικα Αλωνεύτου θα ερμηνεύσουν κυπριακά παραδοσιακά, σμυρναίικα και νησιώτικα τραγούδια.

Το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με τη συναυλία «Τραγούδια για τον Έρωτα, τη Θάλασσα και το Φεγγάρι», με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, που θα δοθεί τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017, στο Πάρκο Ακροπόλεως. Συμμετέχουν οι Καίτη Οικονομίδου, Μάριος Παύλου, Αλέξανδρος Φωκάς και Παναγιώτης Κλείτου.

Όλες οι συναυλίες εκκινούν στις 20:30 και η είσοδος σε αυτές είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες: 22 470470

Χορηγός Επικοινωνίας: Ράδιο Πρώτο

Keywords
Τυχαία Θέματα