Διπλωμάτης του Έτους η Πρέσβης στο Ισραήλ Σαλίνα Σιάμπου

Το Υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι η Πρέσβης της Δημοκρατίας στο Κράτος του Ισραήλ, Σαλίνα Σιάμπου, έχει ανακηρυχθεί από τον Σύνδεσμο Πρέσβεων του Ισραήλ ως «Διπλωμάτης του Έτους 2017».

Ο Σύνδεσμος Πρέσβεων του Ισραήλ (ACI) είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος δρα ως φορέας δημόσιας διπλωματίας μεταξύ του Διπλωματικού Σώματος του Ισραήλ και επιφανών εκπροσώπων της ισραηλινής κοινωνίας.

Ο Σύνδεσμος, με την προαγωγή ποικίλων δραστηριοτήτων και πρωτοβουλιών, αποτελεί ένα φόρουμ μέσω του οποίου οι επικεφαλής και τα μέλη των

90 ξένων Διπλωματικών Αποστολών στο Ισραήλ έρχονται σε επικοινωνία με ισραηλινές προσωπικότητες από διάφορους τομείς της κοινωνίας, πολιτικούς, ακαδημαϊκούς και την επιχειρηματική κοινότητα.

Η τελετή απονομής θα γίνει στις 12 Ιουλίου 2017, παρουσία μελών του Διπλωματικού και Προξενικού Σώματος, εκπροσώπων του Ισραηλινού Υπουργείου Εξωτερικών, δημοσιογράφων, των μελών του Συμβουλίου του Συνδέσμου, μελών του Κύπρο-Ισραηλινού Συνδέσμου και του Δημάρχου της Herzliya, καθώς και άλλων Ισραηλινών επισήμων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα