Θεόδωρος Αντωνίου: "Αναληθή δημοσιεύματα" (ηχητικό)

Στο Ράδιο Πρώτο μίλησε και από πλευράς ΑΕΛ ο Θεόδωρος Αντωνίου ο οποίος μίλησε για το νέο απόκτημα Ντανίλο Μπουένο αλλά και για κάποια αναληθή δημοσιεύματα που γράφθηκαν για Μπενγουί και Σαβανέ.

Οι δηλώσεις του Θεόδωρου Αντωνίου στο Ράδιο Πρώτο:

Στο αγωνιστικό δίνουμε σήμερα το τελευταίο μας φιλικό επί βουλγαρικού εδάφους με ομάδα της Αρμενίας. Θα αγωνιστεί ο Λαφράνς ο οποίος είναι υπό δοκιμή από τη μέρα που πήγε η ομάδας μας στη Βουλγαρία. Μετά το φιλικό θα αποφασίσει ο Πάμπος Χριστοδούλου

για το αν θα αποκτηθεί ή όχι.

Με την απόκτηση του Μπουένο έχουμε συμπληρώσει 14 θέσεις από τις 15 που έχουμε δικαίωμα. Έχουμε ανοικτό το θέμα στόπερ, αν αποκτηθεί ο Λαφράνς τελειώνουμε. Βέβαια είμαστε σε μεταγραφική και πολλά πράγματα μπορεί να συμβούν, είμαστε ικανοποιημένοι με το ρυθμό που κύλησε η προετοιμασία μας. 3 Αυγούστου έχουμε φιλικό με τη Δόξα, 7 του μήνα φιλικό με τη Λάρνακα στη Νέα Σαλαμίνα και το τελευταίο φιλικό με την ΑΕΖ. Κλείνουμε το κύκλο των φιλικών μας με τη Καλλονή στο Τσίρειο στάδιο.

Για τους Σαβανέ και Μπεγκουίν: Υπήρχαν αναληθή δημοσιεύματα, οι δύο δεν είχαν τα απαιτούμενα χαρτιά για να έρθουν στην Κύπρο γι' αυτό υπήρξε καθυστέρησή στην άφιξη τους αυτός ήταν ο μοναδικός λόγος.

Για τη συναυλία: Θα είναι μία φανταστική βραδιά, κάναμε καλή προπώληση, ο χώρος θα είναι υπεργεμάτος. Έχει χρόνια η ΑΕΛ να κάνει τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα