"Θα πουλήσουμε πολύ ακριβά το τομάρι μας" (ηχητικό)

"Θα πουλήσουμε πολύ ακριβά το τομάρι μας, θα δώσουμε τα πάντα για να κάνουμε αυτή την υπέρβαση", δήλωσε ο Κυριάκος Δημητρίου στο Ράδιο Πρώτο ενόψει επαναληπτικού με τη Σπαρτάκ Μόσχας.

Οι δηλώσεις του Κυριάκου Δημητρίου στο Ράδιο Πρώτο:

"Θα μπορούσαν τα πράγματα να ήταν και καλύτερα και χειρότερα. Αυτό το 1-1 σημαίνει ότι δεν πετύχαμε το στόχο που θέσαμε από την αρχή που ήταν η νίκη. Σίγουρα η ομάδα κόντραρε τη Σπαρτάκ, κατάφερε να επιστρέψει για ακόμη μία φορά φέτος. Πάμε Μόσχα με τις όποιες πιθανότητες

μας αναλογούν, θα πουλήσουμε πολύ ακριβά το τομάρι μας, θα δώσουμε τα πάντα για να κάνουμε αυτή την υπέρβαση. Γνωρίζαμε τον αντίπαλο, την χώρα από την οποία προέρχεται από την άλλη έδειξε πολλές από τις αρετές της στον αγωνιστικό χώρο, αλλά κοιτάζοντας τη δικιά μας ομάδα είδαμε μία ομάδα να κοιτάζει στα μάτια την Σπαρτάκ, αυτό δείχνει πολλά για το χαρακτήρα μας. Η Σπαρτάκ είναι το φαβορί και το ξέρουμε. Θέλουμε να πολεμήσουμε μέσα στη Μόσχα και να είμαστε εμείς που θα προκριθούμε.

Θα μας ακολουθήσουν κάποιοι φίλαθλοι, όμως οι ενέργειες έπρεπε να γίνουν προ ημερών λόγω της έκδοσης βίζας. Θα περιμένουμε και τις επόμενες προπονήσεις για να δούμε το τελικό πλάνο. Να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για κάτι που μοιάζει δύσκολο. Έχουμε αποδείξει αρκετά και πέρσι όταν παίξαμε με την Μπορντό ότι αυτό που είχαμε πει να κοντράρουμε τον αντίπαλο, να το κάνουμε πράξη. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα, έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας μας, πρέπει να δουλέψουμε για να παρουσιαστούμε καλύτεροι.

Keywords
Τυχαία Θέματα