«Θέλουμε να είμαστε κοντά στην κορυφή» (βίντεο)

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου μίλησε στην κάμερα του Σίγμα για την κλήρωση αλλά και το σημερινό αγώνα με την Μπάναντς.

Αρχικά είπε:
«Όταν είσαι μεγάλη ομάδα εσύ κάνεις τα εύκολα δύσκολα ή το αντίθετο. Με βάση την εμπειρία που έχουμε τα προηγούμενα χρόνια θέλουμε να έχουμε σταθερότητα. Σταθερότητα και στην αγωνιστική μας παρουσία η οποία θέλουμε να είναι σε ψηλά επίπεδα και οι αυξομειώσεις να είναι πολύ μικρές. Σταθερότητα και στα συναισθήματα μας είτε από επιτυχία είτε από αποτυχία. Θέλουμε να είμαστε κοντά στην

κορυφή και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε.
Οι πρώτες αγωνιστικές ευνοούν τις ομάδες που είναι πιο έτοιμες. Ευχόμαστε να έχουμε πολλά Ευρωπαϊκά παιχνίδια στα πόδια μας και να είμαστε σε ένα επίπεδο ετοιμότητας αρκετά καλό. Αυτό είναι στοιχείο που το θέλουμε υπερ μας και να το διαχειριστούμε σωστά. Οι λεπτομέρειες θα κρίνουν τα ντέρμπι και θέλουμε αυτές τις λεπτομέρειες υπερ μας»

Για τον αγώνα με Μπάναντς:
«Ναι μεν μας δίνει μεγάλο προβάδισμα το 1-0, όμως δεν μας εξασφαλίζει την πρόκριση. Θέλουμε από το ξεκίνημα να είμαστε το αφεντικό και να φτάσουμε σε άλλη μια νίκη με δυο επιτυχίες, κάτι σημαντικό για εμάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα