Επική ερώτηση στον Murray! (βίντεο)

Μια δημοσιογράφος έκλεψε την παράσταση στη χθεσινή συνέντευξη τύπου του Andy Murray, που διαδέχθηκε την πρόκριση του Βρετανού στα ημιτελικά του Wimbledon. Δείτε πως η Βρετανίδα ρεπόρτερ κατάφερε σε λίγα δευτερόλεπτα να... αγχώσει τον Murray και να κάνει τους πάντες στην αίθουσα να γελάσουν!

Ακούστε την ερώτηση στο 2:55

"Η χώρα είναι σε μια άθλια κατάσταση αυτή τη

στιγμή, χρειαζόμαστε νέο πρωθυπουργό, νέο προπονητή για την Αγγλία στο ποδόσφαιρο, νέο παρουσιαστή στο Top Gear και η Ουαλία χάνει! Πώς νιώθεις που είσαι η τελευταία ελπίδα της χώρας;" ρώτησε μια Βρετανίδα δημοσιογράφος τον Murray, προκαλώντας τα γέλια των υπολοίπων στην αίθουσα.

"Δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα, είναι; Είναι τόσο άσχημα;" ρώτησε το Νο. 2 της παγκόσμιας κατάταξης, που λίγα δευτερόλεπτα μετά απάντησε στην ερώτηση: "Δεν είμαι (η τελευταία ελπίδα), υπάρχουν πολλές περισσότερες ελπίδες από μένα. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο που μπορώ σε αυτό το τουρνουά και ελπίζω να κάνω όλους τους ανθρώπους που με παρακολουθούν χαρούμενους. Ελπίζω πως θα μπορέσω να κερδίσω δύο αγώνες ακόμα."

Ο Murray επιβλήθηκε του Jo-Wilfried Tsonga σε έναν επικό προημιτελικό, με 7-6 (10), 6-1, 3-6, 4-6, 6-1 και πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τους ημιτελικούς του Wimbledon χθες το βράδυ. Θα είναι η 7η παρουσία του στα ημιτελικά, στα τελευταία 8 χρόνια του θεσμού. Θα αντιμετωπίσει τον Tomas Berdych την Παρασκευή, για μια θέση στον τελικό της Κυριακής.

Keywords
Τυχαία Θέματα