Θέλει Τότι η Λέστερ!

Ο εμβληματικός αρχηγός της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, έχει δηλώσει πως θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο γι' ακόμη δύο χρόνια. Στα 40 του πλέον χρόνια ο Ιταλός σταρ δεν το βάζει κάτω και θέλει να συνεχίσει την καριέρα του. Αυτό δεν σημαίνει πως θα συνεχίσει στην ομάδα με την οποία καταξιώθηκε, τη Ρόμα, καθώς είναι σε οριακό σημείο οι σχέσεις του με τον τεχνικό της ομάδας, Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Ετσι σύμφωνα με το ιταλικό «Sky Sport», ο τεχνικός της Λέστερ,

Κλαούντιο Ρανιέρι, μίλησε με τον βετεράνο άσο για να διαπιστώσει αν θα τον ενδιέφερε να παίξει στην πρέμιερ λιγκ τη νέα σεζόν, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. Εκτός από τη Λέστερ, πάντως, ενδιαφέρον για τον Τότι υπάρχει και από τις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα από την Κόσμος της Νέας Υόρκης.

Ο Τότι έχει περάσει ολόκληρη την καριέρα του στον σύλλογο της Ρώμης, στην οποία έκανε ντεμπούτο στη Serie A το 1992 και έγινε αρχηγός της το 1998. Μετράει 596 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας, οι οποίες τον κατατάσσουν στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας όλων των εποχών, πίσω από τον Πάολο Μαλντίνι της Μίλαν (647) και τον Χαβιέρ Ζανέτι της Ίντερ (615). Επίσης έχει σημειώσει 243 γκολ, ενώ με την εθνική ομάδα της Ιταλίας είχε 58 συμμετοχές και 9 γκολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα