O στόχος-ρεκόρ των 91 βαθμών της Ατλέτικο

Κανένας στην Ατλέτικο Μαδρίτης δεν κοιτάζει πιο μακριά από τον αγώνα στο San Mames. Ωστόσο, ο στόχος είναι να νικήσει και τα πέντε παιχνίδια που απομένουν(Αθλέτικ, Μάλαγα, Ράγιο, Λεβάντε και Θέλτα), περιμένοντας κάποιο νέο γλίστρημα της Μπαρτσελόνα για να αρπάξει τον τίτλο. Μια πρόκληση επίσης που δεν είναι πολύ λιγότερο άγνωστη στον Ντιέγκο Σιμεόνε, αποτελεί το ρεκόρ των 90 βαθμών, που οι «ροχιμπλανκος» είχαν καταφέρει πριν από δύο χρόνια, με εκείνον στον πάγκο, πανηγυρίζοντας το πρωτάθλημα. Ο τίτλος κατέληξε στο Calderon μετά 28 νίκες, έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, με

την Ατλέτικο αυτή της σεζόν να μπορεί να υπερβεί τον αριθμό των επιτυχιών. Τώρα έχει 24 νίκες και εάν καταφέρει τον στόχο της, με τις πέντε νίκες που θέλει στα ισάριθμα ματς που απομένουν θα φτάσει στις 29 και θα ανέβει στους 91 πόντους, που θα είναι νέο ρεκόρ.

Πάντως η Ατλέτικο έχει μία εξαιρετική ιστορία γεμάτη νίκες στις επισκέψεις της στο San Mames, πανηγυρίζοντας και στις τρεις τελευταίες επισκέψεις που έχει κάνει, από τότε που εγκαινιάστηκε το νέο στάδιο των Βάσκων, τον Σεπτέμβριο του 2013 απέναντι στην Θέλτα. Η Ατλέτικο κέρδισε δύο ματς για την La Liga (1-4, 1-2) και ένα στο Copa del Rey (1-2).

Keywords
Τυχαία Θέματα