Θέλει την Μίλαν ο 6ος πλουσιότερος άνθρωπος στην Κίνα!

Προσφορά 700 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 70% της Μίλαν έχει στα χέρια του ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σύμφωνα με ιταλική εφημερίδα. Υποψήφιος αγοραστής ο 6ος πλουσιότερος άνθρωπος στην Κίνα!

Ο λόγος για τον Ρόμπιν Λι, ο οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα «Il Giornale», έχει καταθέσει πρόταση ύψους 700 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Μίλαν.

Συνεργάτες του Λι «ξεψάχνισαν» τα οικονομικά του ιταλικού συλλόγου, με την ιταλο-αμερικάνικη συμβουλευτική εταιρία «Galatioto Sports

Group» να έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις, οι οποίες βρίσκονται σε καλό στάδιο.

Ο Λι, ο οποίος ηγείται του γκρουπ που θέλει να αναλάβει τους «ροσονέρι», είναι ο έκτος πλουσιότερος άνθρωπος στην Κίνα, με την περιουσία του 47χρονου επιχειρηματία να εκτιμάται στα 13 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ποσό των 700 εκατ. ευρώ είναι για την απόκτηση του 70% των μετοχών, με τον Λι να σκοπεύει να αγοράσει και το υπόλοιπο 30% μέχρι τον Δεκέμβριο.

Η εφημερίδα ξεκαθαρίζει πάντως πως τον πρώτο και τελευταίο λόγο θα έχει ο Μπερλουσκόνι, ο οποίος έχει βάλει τους ανθρώπους του να μάθουν για το υπόβαθρο του γκρουπ και το κατά πόσο είναι έμπιστοι στις οικονομικές τους υποχρεώσεις, πριν προχωρήσει σε μια τόσο μεγάλη αγοραπωλησία.

Keywords
Τυχαία Θέματα