Γ.Εισαγγελέας: Ανεύθυνοι οι βουλευτές για τη ψήφιση ν/σ

Νομικό εφιάλτη χαρακτήρισε ο Γ.Εισαγγελάς τα νομοσχέδια που ψήφισε η Βουλή των Αντιπροσώπων στην τελευταία της συνεδρία.

O Kώστας Κληρίδης, ανέφερε ότι είναι ακατόρθωτη η γνωμάτευση των νομοθετημάτων που ψηφίστηκαν από τη Βουλή και λόγω έλλειψης χρόνου αλλά και λόγω του περιεχομένου των νομοθετημάτων.

Πρόκειται είπε για προχειρότητα και ανευθυνότητα των εκπροσώπων του κοινοβουλίου η ψήφιση των νομοσχεδίων. Υπενθυμίζεται οτι ο Γ.Εισαγγελέας σε πρόσφατες

δηλώσεις του στο Sigma, είχε προειδοποιήσει για τη ζοφερή εικόνα

Κληθείς να σχολιάσει τη διερεύνηση της οικονομικής καταστροφής, ο Κώστας Κληρίδης, επιβεβαίωσε ότι ήδη στην Αθήνα βρίσκονται ανακριτές στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά την πρώην Λαϊκή Τράπεζα σε σχέση με αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ετών 2005 και 2007 και τα οποία αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπής και δωροδοκίας.

Μάλιστα, εξέφρασε ερωτηματικά για τον μη εντοπισμό Μπουλούτα και Φόρου . Οι δύο άνδρες, είχαν εκδώσει ανακοίνωση στην οποία ανέφεραν ότι, παρά τη διαφωνία τους, στις 9 Μαΐου θα εμφανιστούν ενώπιον της αρμόδιας Εισαγγελίας για να έρθουν στην Κύπρο και να παραστούν στη δίκη τους, που αρχίζει στις 11 Μαΐου.

Keywords
Τυχαία Θέματα