Θέλει πρωτάθλημα ο Ντα Σίλβα (video)

Την πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του Ερμή παραχώρησε ο Ντα Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος μέσος δήλωσε χαρούμενος ενώ καταλήγοντας εξέφρασε την ευχή του να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τους φτεροπόδαρους.

– ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ;

Ευχαριστώ, είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Όσον αφορά τις προπονήσεις μόνο καλά έχω να πω. Γίνεται πολύ καλή δουλειά κατα την διάρκεια των προπονήσεων,δουλεύουμε τεχνική και αερόβιο καθώς και θέματα τακτικής. Κάθε φορά που φεύγω από την προπόνηση σκέφτομαι πως θα ήθελα και άλλο!

ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ “ΜΑΓΟ” ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ;

Ναι είμαι προετοιμασμένος αλλά δεν νομίζω να είμαι μάγος γιατί αυτός ο χαρακτηρισμός είναι υπερβολικός για μένα. Δηλώνω έτοιμος να δώσω το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου και υπόσχομαι στους οπαδούς αλλά και στον ίδιο τον πρόεδρο οτι θα δουλεύω με θέληση για το καλύτερο.

– ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΣΚΛΗΡΑ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΕΡΜΗΣ ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΥΨΗΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΩ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ. ΠΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ.

Δεν είναι μόνο η ομάδα που θέλει να φτάσει ψηλά αλλά και εμείς και γιαυτό χρειάζεται σκληρή δουλειά στις προπονήσεις. Άς ελπίσουμε οτι έτσι θα πάρουμε αυτό που θέλουμε. Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ και μια έμπειρη προπονητική ομάδα.Ελπίζω να βοηθήσει ο Θεός να τελειώσουμε με καλά αποτελέσματα.

– ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ;

Εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα μου και ελπίζω να πάμε Ευρώπη και να γίνουμε πρωταθλητές.
Για εμένα προσωπικά, ανήκω κάπου όπου θα προσπαθίσω να κάνω μια καλή σεζόν. Όταν η ομάδα πάει καλά τότε είμαστε και εμείς καλά!

– ΠΟΙΟ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ;

Το Ισπανικό.

– ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ;

Αυτό γίνεται εφόσον προηγηθεί σκληρή δουλειά. Τίποτα δεν πρέπει να επιτρέπουμε να μας ρίχνει και να είμαστε συγκεντρωμένοι για το καλύτερο. Αν δούμε ότι κάτι στραβώνει πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να το διορθώσουμε. Στην ομάδα όλοι πρέπει να δουλελυουν για το καλύτερο.

-ΕΥΧΕΣ

Εύχομαι να είμαστε πρωταθλητές και προσωπικά να παραμείνω καιρό στην ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα