«Θα τεθεί θέμα αποχής από το πρωτάθλημα» (βίντεο)

Ο πρόεδρος του Άρη, Σταύρος Δημοσθένους μίλησε στο Δελτίο "Μεσημέρι και Κάτι" του Σίγμα για την αυριανή συνάντηση με 4-5 προέδρους του β’ ομίλου όσον αφορά τους κόκκινους φακέλους. Τόνισε μεταξύ άλλων ότι αύριο θα τεθεί θέμα αποχής από το πρωτάθλημα.


Αναλυτικά:
-Δεν είναι πρωτοβουλία δική μου και είναι κάτι που απασχολεί όλους τους προέδρους του β’ ομίλου. Μετά από τα τελευταία γεγονότα θα γίνει αυτή η συνάντηση που θα ρίξουνε φως στο κεφάλαιο με τους φακέλους.
-Ακούγονται κάθε αγωνιστική περί στοιχημάτων και αυτό μας

απασχολεί.
-Μια ομάδα που θα έρθει δεύτερος φάκελος πάνε όλοι οι κόποι. Εκτός από οικονομικό θα έχει και βαθμολογικό. Δεν είναι και το καλύτερο και ούτε στην ομάδα μου θα δεχόμουνα.
-Δυστυχώς φωτογραφίζονται σωματεία και πρόεδροι. Υπάρχουν κι άλλες συγκυρίες για στημένους αγώνες. Πρέπει να βρούμε κάποιες άκρες. Δεν είπαμε ότι δεν είμαστε σύμφωνοι στις τιμωρίες, αλλά ο τρόπος τιμωρίας δεν είναι κάτι που οφέλεί τα σωματεία.
-Μπορεί να ευθύνονται οι μάνατζερ, μπορεί να ευθύνονται οι ποδοσφαιριστές και οι διαιτητές. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ευθύνονται. Αυτοί οι παίκτες μπορεί να σου κάνουνε τη ζημιά. Δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι ύποπτο από τους ποδοσφαιριστές. Ευτυχώς στην Κύπρο δεν ακούγονται τέτοια φαινόμενα.
-Θα υπάρξει θέμα αποχής. Όταν έρχεται ένας φάκελος πρέπει να υπάρχουν και τα άτομα στην ΚΟΠ για δεύτερο έλεγχο. Λέει ο φάκελος να διερευνηθεί και δεν γίνεται αυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα