ΔΗΣΥ:Ναι σε δημιουργία Υφυπουργείου&Επιμελητηρίου Τουρισμού

Τη στήριξη του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) για τη δημιουργία Υφυπουργείου Τουρισμού και Τουριστικού / Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου διατύπωσε ο Πρόεδρος του κόμματος, Αβέρωφ Νεοφύτου, στον Πρόεδρο, Χάρη Λοϊζίδη και αντιπροσωπεία του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ), τους οποίους συνάντησε σήμερα.

Μετά τη συνάντηση ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ δήλωσε πως «συναντηθήκαμε με τον ΠΑΣΥΞΕ, τον Πρόεδρο και τους συνεργάτες του, στηρίζουμε τον τουρισμό, είναι βασικός πνεύμονας της κυπριακής οικονομίας και συνέβαλε τα τελευταία χρόνια να περάσουμε από την οικονομική ύφεση στην οικονομική ανάπτυξη».

Όπως

είπε ο Αβέρωφ Νεοφύτου, «ο ΔΗΣΥ στηρίζει την ξενοδοχειακή βιομηχανία και επίσης είμαστε υπέρ της δημιουργίας επιμελητηρίου για τον τουρισμό όπως και ξεκάθαρα υπέρ της δημιουργίας Υφυπουργείου Τουρισμού».

Ο κ. Λοϊζίδης δήλωσε ότι είχαν μια πολύ καλή συνάντηση μαζί με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ και τους συνεργάτες του κατά τη διάρκειας της οποίας, «καλύψαμε ένα μεγάλο φάσμα θεμάτων που αφορούν τον τουρισμό και την τουριστική ανάπτυξη της χώρας».

Πρόσθεσε ότι «ταυτόχρονα συζητήσαμε τα δύο εξειδικευμένα θέματα της ίδρυσης του Υφυπουργείου Τουρισμού καθώς και την ίδρυση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου».

Καταλήγοντας ο Πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ είπε ότι «είμαστε σε ένα καλό δρόμο μαζί με τους πολιτικούς αρχηγούς που έχουμε δει μέχρι σήμερα και ευελπιστούμε να ολοκληρώσουμε τις συναντήσεις αυτές μέχρι και τις επόμενες δέκα μέρες για να καταλήξουμε σε κάτι χειροπιαστό όσον αφορά τα δύο αυτά ζητήματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα