«Θα ήταν ψέμα» (ηχητικό)

Για την εύκολη, όπως εξελίχθηκε, επικράτηση επί του Ερμή με 4-0, αλλά και για το ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΛ, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου.

Αναλυτικά:

«Αν πω ότι περιμέναμε πως θα ήταν εύκολη επικράτηση, θα ήταν ψέματα. Με τον τρόπο και την εμφάνιση μας δεν αφήσαμε περιθώρια αντίδρασης στον Ερμή. Εμφανιστήκαμε όπως πρέπει για να πάρουμε

τη νίκη. Επιβάλαμε τον ρυθμό μας και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

«Τροφή του επιθετικού είναι το γκολ. Βρήκαν και οι τρεις τον δρόμο προς τα δίκτυα και αυτό θα τους βοηθήσει ψυχολογικά εν όψει της συνέχειας».

«Είναι ένας μήνας αυξημένων απαιτήσεων. Πηγαίνουμε βήμα με βήμα και βλέπουμε τώρα την ΑΕΛ. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο ντέρμπι, θα δουλέψουμε για να παρουσιαστεί η ομάδα όπως πρέπει για να πάρουμε το παιχνίδι».

«Το λέγαμε πάντα. Είναι σημαντικό να είναι ενεργοποιημένοι όσο το δυνατό περισσότεροι παίκτες στην ομάδα. Σίγουρα είναι σημαντικό και ένα από τα στοιχεία που κάνουν τη διαφορά είναι να έχεις ποδοσφαιριστές έτοιμους από τον πάγκο».

Keywords
Τυχαία Θέματα