Θα αναρρώνει και θα πληρώνεται ο Κόουλμαν

Όλους τους μισθούς του Σίμους Κόουλμαν θα καταβάλλει η FIFA, στο διάστημα που ο άσος της Έβερτον θα αναρρώνει μετά το διπλό κάταγμα που υπέστη!

Το Πρόγραμμα Προστασίας Συλλόγων που έχει υπό την εποπτεία της η παγκόσμια συνομοσπονδία επιτρέπει στις ομάδες να διεκδικήσουν μέχρι και 143.836 ευρώ την εβδομάδα για το μισθό ενός παίκτη εφόσον τραυματιστεί στη διάρκεια των διεθνών υποχρεώσεων του.

Ο Κόουλμαν αμείβεται με περίπου 60.000 ευρώ εβδομαδιαίως από τους «εφοπλιστές» και είναι πιθανό να απουσιάσει

από τα γήπεδα για έναν χρόνο, μετά το διπλό κάταγμα που υπέστη (κνήμης-περόνης) στο δεξί του πόδι. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Δουβλίνο το περασμένο Σάββατο, μετά την άτυχη στιγμή που είχε σε διεκδίκηση της μπάλας με τον αριστερό μπακ της Ουαλίας, Νιλ Τέιλορ (αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα). Το ματς ανάμεσα στην Ιρλανδία και στην Ουαλία, για τους προκριματικούς του Μουντιάλ 2018, τελείωσε ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0).

Ο συγκεκριμένος τομέας της FIFA δημιουργήθηκε το 2012 μετά από μεγάλες πιέσεις των κορυφαίων συλλόγων του κόσμου, στην προσπάθειά τους να διεκδικήσουν αποζημιώσεις για τους παίκτες που τραυματίζονταν με τις εθνικές τους ομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα