«Πρόταση του Ολυμπιακού για Λεκά»!

Σύμφωνα με γαλλικά Μ.Μ.Ε. ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον 31χρονο τερματοφύλακα της Μπαστιά, Ζαν-Λουί Λεκά, ο οποίος το καλοκαίρι αποχωρεί από τον σύλλογο της Κορσικής.

Στη γαλλική αγορά και στην πολύ γνώριμη στον Φρανσουά Μοντέστο, Κορσική στρέφεται ο Ολυμπιακός για την ανεύρεση τερματοφύλακα

για την νέα σεζόν.

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν πολύ ζεστά και μάλιστα φέρεται να έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση ενόψει της νέας σεζόν στον 31χρονο τερματοφύλακα της Μπαστιά, Ζαν-Λουί Λεκά.

Ο Γάλλος γκολκίπερ που είναι βασικός στους Κορσικανούς την τελευταία διετία πραγματοποιεί φέτος εξαιρετική σεζόν (από τους λίγους διασωθέντες της Μπαστιά που κινδυνεύει με υποβιβασμό) και έχει ξεκαθαρίσει ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τον σύλλογο, για να αναζητήσει αλλού την τύχη του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η άλλη πρόταση που έχει στα χέρια του είναι από την Μπορντό, που ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Σεντρίκ Καρασό, ενώ φιλολογικό ενδιαφέρον υπάρχει και από την Μονπελιέ.

Πρόκειται για άλλη μία ένδειξη ότι ο Νίκολα Λεάλι δεν θα παραμείνει στο λιμάνι και την νέα σεζόν, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λεκά υπήρξε συμπαίκτης με τον Φρανσουά Μοντέστο στην Μπαστιά, πριν από μερικά χρόνια.

Ο Λεκά που έχει ως προσόν του τα εντυπωσιακά του ρεφλέξ που μακιγιάρουν τις αδυναμίες από το γεγονός ότι είναι μόλις 1,77 έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019, όμως σε περίπτωση υποβιβασμού της Μπαστιά, μπορεί να φύγει από την Κορσική ένεκα πολύ μικρού αντιτίμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα